Opmaak, lettertypen en kleuren

Met opmaakopties kun je wijzigingen ongedaan maken of opnieuw uitvoeren, opsommingstekens toevoegen, het lettertype wijzigen, tekst markeren of doorhalen en nog veel meer.

Je e-mail opmaken

1. Open Gmail op je computer.
  2. Klik op Opstellen.
  3. Klik onderaan het bericht op Opmaakopties Formatting options.

De standaardtekstopmaak wijzigen

Je kunt een tekstopmaak instellen die wordt toegepast op alle nieuwe e-mails die je schrijft.

1. Open Gmail op je computer.
  2. Klik in de rechterbovenhoek op Instellingen Instellingen.
  3. Klik op Instellingen.
  4. Scrol omlaag naar het gedeelte Standaardtekstopmaak.
  5. Wijzig de tekst in het vak in de opmaak die je wilt gebruiken voor je e-mails.
  6. Klik onder aan de pagina op Wijzigingen opslaan.