Reageren op Gmail-berichten

Je kunt alleen reageren op de persoon die je een e-mail heeft gestuurd of je reactie naar alle ontvangers van de e-mail sturen.

Berichten beantwoorden

1. Ga op je computer naar Gmail.
  2. Open het bericht.
  3. Klik onder het bericht op Beantwoorden of Allen beantwoorden.
  4. Klik op Verzenden. Wanneer je op Verzenden + Archiveren klikt, wordt het gesprek ook gearchiveerd of verwijderd uit je inbox, totdat iemand anders antwoordt. Meer informatie over archiveren

Reageren met suggesties van Smart Reply

Smart Reply kan suggesties doen op basis van de e-mail die je hebt ontvangen. Als je snel een antwoord wilt schrijven, klik je op een zinnetje. Je kunt je antwoord bewerken voordat je het verzendt.

Smart Reply in- of uitschakelen:

1. Ga op je computer naar Gmail.
  2. Klik rechtsboven op Instellingen Instellingen.
  3. Klik op Instellingen.
  4. Kies naast 'Smart Reply' of je Smart Reply aan of uit wilt zetten.

Porren uitschakelen

Mogelijk worden er oude e-mails bovenaan je inbox weergegeven met een suggestie voor een antwoord of opvolgmail.

Je kunt als volgt deze suggesties verbergen:

1. Klik rechtsboven op Instellingen Instellingen en dan Instellingen.
  2. Haal in het gedeelte Porren de vinkjes weg voor E-mails voorstellen die je nog moet beantwoorden of E-mails voorstellen die je moet opvolgen.

'Allen beantwoorden' instellen als standaardinstelling

1. Ga op je computer naar Gmail.
  2. Klik rechtsboven op Instellingen Instellingen.
  3. Klik op Instellingen.
  4. Selecteer Allen beantwoorden in het gedeelte 'Standaard antwoordgedrag'.

Je kunt er nog steeds voor kiezen om slechts één persoon te beantwoorden, maar 'Allen beantwoorden' wordt in eerste instantie gebruikt.