Gmail-berichten afdrukken

Je kunt afzonderlijke berichten of alle berichten in een gesprek afdrukken.

Eén e-mail afdrukken

Als er zich meerdere e-mails in hetzelfde gesprek bevinden, kun je een van die e-mails afdrukken.

1. Open de Gmail-app op je iPhone of iPad.
  2. Open de e-mail die je wilt afdrukken.
  3. Tik rechtsboven in de e-mail op Meer 더보기 en dan Afdrukken.

Een e-mail inclusief antwoorden afdrukken

Als er zich meerdere e-mails in hetzelfde gesprek bevinden, kun je al die e-mails samen afdrukken.

1. Open de Gmail-app op je iPhone of iPad.
  2. Open het gesprek dat je wilt afdrukken.
  3. Tik rechtsboven op Meer 더보기 en dan Alles afdrukken.

Kan geen e-mail of bijlagen afdrukken

De afzender heeft mogelijk de vertrouwelijke modus ingeschakeld om de e-mail te verzenden. Dit voorkomt dat berichttekst en bijlagen kunnen worden afgedrukt.

Meer informatie over berichten die in de vertrouwelijke modus worden gestuurd