Toegankelijkheidsfuncties gebruiken met Gmail

Je kunt algemene toegankelijkheidsfuncties gebruiken met Gmail, zoals schermlezers en TalkBack.

Je kunt de VoiceOver-schermlezer gebruiken met de Gmail-app op iPhone en iPad.

Stap 1: VoiceOver inschakelen

Als je VoiceOver nog niet hebt ingeschakeld op je apparaat, ga je naar de Help-site van Apple voor instructies.

Stap 2: VoiceOver gebruiken

Nadat VoiceOver is ingeschakeld, kun je in Inbox navigeren met de standaardgebaren van VoiceOver voor iPhone of iPad