Toegankelijkheidsfuncties gebruiken met Gmail

Je kunt algemene toegankelijkheidsfuncties gebruiken met Gmail, zoals schermlezers en TalkBack.

Je kunt toegankelijkheidsfuncties van Android gebruiken met Gmail, waaronder de TalkBack-schermlezer, schermvergroting en nog veel meer.

TalkBack gebruiken

Stap 1: TalkBack inschakelen

Als TalkBack nog niet is ingeschakeld voor je Android-apparaat, bekijk je informatie over het inschakelen van TalkBack.

Stap 2: TalkBack gebruiken

Zodra je TalkBack hebt ingeschakeld, kun je in Gmail navigeren met de standaardnavigatiegebaren van TalkBack.

• Veeg met twee vingers omlaag om je inbox te vernieuwen.
  • Veeg omlaag of naar rechts om naar het volgende object in het scherm te gaan.
  • Dubbeltik om een object te selecteren.

De tekstgrootte wijzigen

Als je de tekstgrootte voor Gmail wilt aanpassen, wijzig je de lettergrootte voor je Android-apparaat.

1. Open de app Instellingen van je apparaat.
  2. Tik op Weergave en dan Lettergrootte.