Esteettömien ominaisuuksien käyttö Gmailissa

Voit käyttää Gmailissa yleisimpiä esteettömyysominaisuuksia, kuten näytönlukuohjelmia ja TalkBackia.

Voit käyttää Androidin esteettömiä ominaisuuksia Gmailin kanssa. Käytettävissä ovat esimerkiksi TalkBack-näytönlukuohjelma ja näytön suurentaja.

TalkBackin käyttäminen

1. vaihe: Ota TalkBack käyttöön

Jos TalkBack ei ole jo käytössä Android-laitteella, tutustu TalkBackin käyttöönottoon.

2. vaihe: Käytä TalkBackia

Kun TalkBack on otettu käyttöön, voit liikkua Gmailissa käyttämällä TalkBackin perusnavigointieleitä.

• Päivitä postilaatikko pyyhkäisemällä kahdella sormella alas.
  • Siirry seuraavaan kohteeseen näytöllä pyyhkäisemällä alas tai oikealle.
  • Valitse kohde kaksoisnapauttamalla sitä.

Tekstin koon muuttaminen

Muuta Gmailin tekstin kokoa muuttamalla Android-laitteen kirjasinkokoa.

1. Avaa laitteen Asetukset-sovellus.
  2. Valitse Näyttö ja sitten Fonttikoko.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita