Gmailin teemat

Voit valita Gmailin taustana käytettävän teeman.

Valmiista teemoista valitseminen

1. Avaa Gmail tietokoneella.
  2. Klikkaa oikeasta yläkulmasta Asetukset Asetukset.
  3. Valitse Teemat.
  4. Klikkaa teemaa. Voit tehdä muutoksia joihinkin teemoihin valitsemalla Tekstin tausta Text Background, Lisää vinjetti Vignette tai Sumenna Blur.
  5. Klikkaa Tallenna.

Oman valokuvan käyttäminen taustana

Aloita tarkistamalla, että olet ladannut haluamasi kuvan osoitteeseen photos.google.com. Lue lisää Google Kuvien käytön aloittamisesta.

1. Avaa Gmail tietokoneella.
  2. Klikkaa oikeasta yläkulmasta Asetukset Asetukset.
  3. Valitse Teemat.
  4. Klikkaa vasemmasta alakulmasta Omat valokuvat.
  5. Valitse kuva tai klikkaa Suositellut valokuvat. Jos kuva on sumea, kokeile lähettää kuva suuremmassa kuvakoossa.
  6. Klikkaa Valitse.
  7. Voit tehdä muutoksia teemaan klikkaamalla sivun alaosasta Tekstin tausta Text Background, Lisää vinjetti Vignette tai Sumenna Blur.
  8. Klikkaa Tallenna.