Kuvien käyttöönotto tai käytöstä poistaminen Gmailissa

Jos saat kuvan sisältävän sähköpostin, oletuksena kuva näytetään automaattisesti.

Kuvien näkyminen aina

Jos kuvat eivät lataudu Gmailissa, tarkista asetuksesi.

1. Siirry Gmailiin tietokoneella.
  2. Klikkaa oikeasta yläkulmasta Asetukset Asetukset.
  3. Klikkaa Asetukset.
  4. Vieritä alhaalla olevaan Kuvat-osioon.
  5. Valitse Näytä aina ulkoiset kuvat.
  6. Klikkaa sivun alareunasta Tallenna muutokset.

Huom. Jos Gmail pitää lähettäjää tai viestiä epäilyttävänä, kuvia ei näytetä automaattisesti. Kuvan näyttämislupa pyydetään erikseen.

Kuvien näyttöpyynnöt

Jos internetyhteys on hidas tai haluat säästää mobiilidataa, poista kuvat käytöstä.

1. Siirry Gmailiin tietokoneella.
  2. Klikkaa oikeasta yläkulmasta Asetukset Asetukset.
  3. Klikkaa Asetukset.
  4. Vieritä alhaalla olevaan Kuvat-osioon.
  5. Valitse Kysy ennen ulkoisten kuvien näyttämistä.
  6. Klikkaa sivun alareunasta Tallenna muutokset.

Kun saat kuvan sisältävän viestin, näet kuvat klikkaamalla Näytä kuvat alla.

Kuvien suojaaminen Gmailissa

Google skannaa kuvat epäilyttävän sisällön varalta, ennen kuin saat ne.

Skannaukset tekevät kuvista turvallisempia seuraavista syistä:

• Lähettäjät eivät voi saada tietoja tietokoneestasi tai sijainnistasi kuvien lataamisen perusteella.
  • Lähettäjät eivät voi määrittää tai lukea selaimesi evästeitä.
  • Gmail tarkistaa kuvat tunnettujen haittaohjelmien varalta.

Joissakin tapauksissa lähettäjä saattaa saada tiedon siitä, oletko avannut sähköpostin, johon kuva on liitetty. Gmail skannaa kaikki viestit epäilyttävän sisällön varalta. Jos Gmail pitää lähettäjää tai viestiä epäilyttävänä, kuvia ei näytetä, vaan sinulta pyydetään lupa kuvien näyttämiseen.