Berichten als gelezen of ongelezen markeren

Als je wilt onthouden dat je een bericht later moet lezen, kun je het markeren als ongelezen. Je kunt berichten ook markeren als gelezen zonder ze te openen.

Wil je meer uit Google-apps halen op het werk of op school? Meld je aan voor een kosteloze proefperiode voor Google Workspace.

Een bericht markeren als ongelezen

1. Open de Gmail-app op je iPhone of iPad.
  2. Open het bericht.
    • Als je in de inbox wilt blijven, tik je op de profielafbeelding van de afzender.
  3. Tik rechtsboven op Ongelezen .

Een bericht markeren als gelezen

1. Open de Gmail-app op je iPhone of iPad.
  2. Tik links van het bericht op de profielafbeelding van de afzender.
  3. Tik rechtsboven op Gelezen .

Markeren als gelezen/ongelezen toevoegen als swipe-actie

Als je berichten in je inbox snel wilt archiveren met een swipe naar links of rechts, voeg je Markeren als gelezen/ongelezen toe als swipe-actie.

1. Open de Gmail-app op je iPhone of iPad.
  2. Tik linksboven op Menu en dan Instellingen.
  3. Tik onder Inbox op Inbox-aanpassingen en dan Swipe-acties voor e-mail.
  4. Tik op Naar rechts swipen of Naar links swipen en dan Markeren als gelezen/ongelezen.
  5. Tik rechtsboven op Klaar.

Meerdere berichten markeren als gelezen

1. Open de Gmail-app op je iPhone of iPad.
  2. Tik links van het bericht op de profielafbeelding van de afzender.
  3. Tik linksboven op het vakje naast Alles selecteren.
    • Tip: Als je meer berichten wilt selecteren, scroll je omlaag en tik je nog een keer op het vakje naast Alles selecteren.
  4. Tik rechtsboven op Markeren als gelezen .