Blijf op de hoogte van alles wat belangrijk is met de nieuwe interface van Gmail. Meer informatie over de nieuwe indeling

Je Gmail-achtergrond wijzigen

Je kunt een thema kiezen om de achtergrond van Gmail te wijzigen. Op een computer kun je je achtergrond instellen op:

• Het standaardthema
  • Het thema Donkere modus
  • Andere beschikbare thema's
  • Je eigen geüploade foto

Belangrijk: Als je de batterij wilt sparen en het makkelijker wilt maken om berichten te bekijken op je mobiele apparaat, wijzig je je thema naar de donkere modus.

Achtergrond wijzigen

Belangrijk: De donkere modus is alleen beschikbaar op apparaten met Android-versie Q of hoger.

1. Open de Gmail-app  op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik linksboven op Menu .
  3. Tik op Instellingen and then Algemene instellingen.
  4. Tik op Thema.
  5. Kies Licht, Donker of Systeemstandaard.

Gerelateerd artikel

Je Gmail-profielfoto wijzigen