Je Gmail-achtergrond wijzigen

Je kunt een thema kiezen om de achtergrond van Gmail te wijzigen. Op een computer kun je je achtergrond instellen op:

• Het standaardthema
  • Donker thema
  • Andere beschikbare thema's
  • Een foto die is geüpload naar Google Foto's

Belangrijk:

• Als je een geüploade foto als achtergrond wilt gebruiken, voeg je de foto toe aan Google Foto's. Meer informatie over hoe je back-ups maakt van foto's en video's
  • Met sommige thema's kun je de tekstachtergrond wijzigen, hoeken donkerder maken of de achtergrond vervagen. Als deze opties niet beschikbaar zijn, kun je geen wijzigingen aanbrengen in het geselecteerde thema.
  • Als je de batterij wilt sparen en het makkelijker wilt maken om berichten te bekijken op je mobiele apparaat, stel je het donkere thema in.

Het achtergrondthema wijzigen

Belangrijk: Het donkere thema is alleen beschikbaar op Android 10 en hoger.

1. Open de Gmail-app op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik linksboven op Menu .
  3. Tik op Instellingen and then Algemene instellingen.
  4. Tik op Thema.
  5. Kies Licht, Donker of Systeemstandaard.

Gerelateerd artikel

Je Gmail-profielfoto wijzigen