Een ontbrekende weg aan de kaart toevoegen

Volg de onderstaande instructies om een ontbrekende weg aan Google Maps toe te voegen. Vergeet niet aanvullende informatie op te geven waarmee we kunnen verifiëren dat de weg inderdaad bestaat. We onderzoeken uw melding en voegen de weg aan de kaart toe zodra deze is bevestigd.

*Opmerking: Deze functie is niet beschikbaar in iOS.

Desktop

1. Open Google Maps op uw computer.
  2. Klik op het menu Menu.
  3. Klik onderaan op Feedback verzenden.
  4. Klik op Ontbrekende weg.
  5. Klik op de plaats op de kaart waar de ontbrekende weg moet komen.
  6. Geef de naam van de weg op en verstrek eventuele aanvullende informatie.
  7. Klik op Verzenden.

Android

1. Zorg ervoor dat u de nieuwste versie van de Google Maps-app heeft.
  2. Ga naar de locatie waar de ontbrekende weg moet komen.
  3. Tik op het menu Menu en tik op Feedback verzenden.
  4. Tik op Ontbrekende weg.
  5. Verplaats de kaart zodat de markering op de ontbrekende weg staat.
  6. Geef de naam van de weg op en verstrek eventuele aanvullende informatie.
  7. Tik op Verzenden.