Een ontbrekende weg aan de kaart toevoegen

Volg de onderstaande instructies om een ontbrekende weg aan Google Maps toe te voegen. Vergeet niet aanvullende informatie op te geven waarmee we kunnen verifiëren dat de weg inderdaad bestaat. We onderzoeken uw melding en voegen de weg aan de kaart toe zodra deze is bevestigd.

Deze functie is niet beschikbaar in iOS.

Desktop

1. Open Google Maps op uw computer.
  2. Klik op Menu Menu.
  3. Klik onderaan op Feedback sturen.
  4. Klik op Ontbrekende weg.
  5. Klik op de plaats op de kaart waar de ontbrekende weg moet zijn.
  6. Geef de naam van de weg op en verstrek eventuele aanvullende informatie.
  7. Klik op Verzenden.

Android

Belangrijk: Zorg ervoor dat u de nieuwste versie van de Google Maps-app heeft.

1. Open de Google Maps-app Maps op uw Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik op uw profielfoto of initiaal Cirkel voor account en dan Hulp en feedback en dan Feedback sturen.
  3. Selecteer de betreffende weg.
  4. Tik in de lijst die onderaan wordt weergegeven op de plaats of weg die u wilt corrigeren.
  5. Volg de instructies op het scherm om uw feedback te versturen.