Poäng, nivåer och märken

Local Guides-poäng

Se dina bidrag

Tjäna poäng genom att bidra till Google Maps. Betygsätt platser, beskriv dina upplevelser med recensioner, dela foton och videor, skriv informativa svar, besvara frågor om platser, uppdatera information genom att redigera platser, lägg till platser som saknas och bekräfta information genom att kontrollera fakta.

Bidrag i Maps Antal poäng
Recension 10 poäng per recension
Recension med fler än 200 tecken 10 bonuspoäng per recension
Betyg 1 poäng per betyg
Foto 5 poäng per foto
Fototaggar 3 poäng per tagg
Video 7 poäng per video
Bildtext (i fotouppdatering) 10 poäng per bildtext
Svar 1 poäng per svar
Svar på vanliga frågor 3 poäng per svar
Redigering 5 poäng per redigering
Tillagd plats 15 poäng per tillagd plats
Tillagd väg 15 poäng per tillagd väg
Faktakontrollerad 1 poäng per faktakontroll
Rapporterat som fel 1 poäng per objekt som har rapporterats som fel

Local Guides-nivåer

Nå högre nivåer genom att tjäna poäng på dina bidrag.

Nivå Intjänade poäng Märke
Nivå 1 0 poäng Inget märke
Nivå 2 15 poäng Inget märke
Nivå 3 75 poäng Inget märke
Nivå 4 250 poäng
Nivå 5 500 poäng
Nivå 6 1 500 poäng
Nivå 7 5 000 poäng
Nivå 8 15 000 poäng
Nivå 9 50 000 poäng
Nivå 10 100 000 poäng

Tänk på att det kan ta upp till 24 timmar innan dina poäng och din nivå uppdateras. Poängen upphör aldrig att gälla, men de kan minska om ditt innehåll bryter mot våra policyer och tas bort. Fortsätt bidra aktivt till Google Maps för att kvalificera dig för Rewards-belöningar och få förturtill nya funktioner.

Krav för att delta i programmet

Så här hittar du din Local Guides-nivå:
  1. Se till att du har den senaste versionen av Google Maps.
  2. Tryck på menyn Meny.
  3. Tryck på Din profil.
  4. Din nivå och ditt totala antal poäng visas.
Tänk på att det kan ta upp till 24 timmar innan din profil har uppdaterats.
Läs mer om Rewards Få Local Guides-märket

Local Guides på nivå 4 och högre får ett märke i Google Maps som belöning.

Bidra till Google Maps och få märken

Bidra med bra innehåll och få märken. Läs mer om märken som du kan få med Google Maps.

Privata recensioner, redigeringar och foton

Recensioner, redigeringar och foton som märks som privata av Google bryter mot våra policyer och syns bara för dig. Privata recensioner, redigeringar och foton räknas inte in i din Local Guides-nivå.

Mina poäng har minskat. Vad har hänt?

Vi kan komma att dra av poäng om vi fastställer att ditt bidrag bryter mot vår innehållspolicy. Bidrag som bryter mot våra policyer räknas inte in i din Local Guides-nivå.

Har mina poäng en tidsgräns?

Utifrån vår aktuella struktur för poäng och förmåner har bidrag om intressanta platser och företag i Google Maps ingen tidsgräns. Bidrag om företag som har stängt permanent och tagits bort från Google Maps räknas inte in i din Local Guides-nivå.

Besök sidan för att välja bort Local Guides om du vill lämna programmet.

Tips! Om du inte får svar på dina frågor i artikeln kan du ställa en fråga i Local Guides Connect.