Belangrijke update: De supportartikelen uit de Help van Local Guides worden in de komende maanden overgezet naar het Helpcentrum van Google Maps.

Punten, niveaus en badges

Punten voor Local Guides

Je bijdragen bekijken

Verdien punten door content bij te dragen aan Google Maps. Geef een plaats een beoordeling, beschrijf je ervaringen met reviews, deel foto's en video's, bied inzicht met antwoorden, reageer op vragen over een plaats, update informatie met plaatsbewerkingen, voeg ontbrekende plaatsen toe of verifieer informatie door feiten te controleren.

Maps-bijdrage Verdiende punten
Review 10 punten per review
Review met meer dan 200 tekens 10 bonuspunten per review
Beoordeling 1 punt per beoordeling
Foto 5 punten per foto
Fototags 3 punten per tag
Video 7 punten per video
Bijschrift (in foto-update) 10 punten per bijschrift
Antwoord 1 punt per antwoord
Reageren op Q&A's 3 punten per antwoord
Bewerking 5 punten per bewerking
Plaats toegevoegd 15 punten per toegevoegde plaats
Weg toegevoegd 15 punten per toegevoegde weg
Feit gecontroleerd 1 punt per gecontroleerd feit
Als onjuist gemeld 1 punt per als onjuist gemeld item

Local Guides-niveaus

Bereik een hoger niveau naarmate u meer punten verdient voor uw bijdragen.

Niveau Punten Badge
Niveau 1 0 punten Geen badge
Niveau 2 15 punten Geen badge
Niveau 3 75 punten Geen badge
Niveau 4 250 punten
Niveau 5 500 punten
Niveau 6 1500 punten
Niveau 7 5000 punten
Niveau 8 15.000 punten
Niveau 9 50.000 punten
Niveau 10 100.000 punten

Opmerking: Het kan tot 24 uur duren voordat je punten en niveau zijn geüpdatet. Punten verlopen niet, maar het aantal kan worden verlaagd als content wordt verwijderd wegens schending van ons beleid. Blijf actief bijdragen aan Google Maps om in aanmerking te komen voor beloningen en vroege toegang tot nieuwe functies.

Programmavereisten

Uw niveau als Local Guide vinden
  1. Zorg ervoor dat u de nieuwste versie van Google Maps heeft.
  2. Tik op Menu Menu.
  3. Tik op Mijn profiel.
  4. Uw niveau en het totale aantal punten worden weergegeven.
Houd er rekening mee dat het maximaal 24 uur kan duren voordat uw profiel is geüpdatet.
Meer informatie over beloningen De badge voor Local Guides verdienen

Local Guides van niveau 4 en hoger krijgen als beloning een badge in Google Maps.

Toevoegen aan Google Maps en badges verdienen

Draag geweldige content bij en verdien badges. Meer informatie over badges die je kunt verdienen op Google Maps

Reviews, bewerkingen of foto's die privé zijn

Reviews, bewerkingen of foto's die door Google als privé zijn gemarkeerd, schenden ons beleid en zijn alleen zichtbaar voor u. Reviews, bewerkingen of foto's die privé zijn, tellen niet mee voor uw niveau als Local Guide.

Mijn puntenaantal is gedaald. Waar komt dit door?

Er kunnen punten worden afgetrokken als wordt vastgesteld dat uw bijdrage in strijd is met ons inhoudsbeleid. Bijdragen die niet voldoen aan ons beleid, tellen niet mee voor uw niveau als Local Guide.

Kunnen mijn punten verlopen?

In onze huidige structuur van punten en voordelen verlopen bijdragen aan interessante plaatsen of bedrijven op Google Maps niet. Bijdragen aan bedrijven die permanent zijn gesloten en die van Google Maps zijn verwijderd, tellen niet mee voor uw niveau als Local Guide.

Als je het programma wilt verlaten, ga je naar de afmeldingspagina voor Local Guides.

Tip: Als je de antwoorden op je vragen niet in dit artikel kunt vinden, kun je een vraag posten in Local Guides Connect.