Pisteet, tasot ja merkit

Local Guides ‑pisteet

Katso lisäämäsi sisältö

Voit ansaita pisteitä lisäämällä sisältöä Google Mapsiin. Voit arvioida paikkoja tähtiluokituksilla, kertoa kokemuksistasi kirjoittamalla arvosteluja, jakaa valokuvia ja videoita, antaa hyödyllisiä vastauksia, vastata paikkoja koskeviin kysymyksiin, päivittää tietoja muokkaamalla paikkoja, lisätä puuttuvia paikkoja tai vahvistaa tietoja tarkistamalla faktoja.

Lisätty Maps-sisältö Ansaitut pisteet
Arvostelu 10 pistettä / arvostelu
Arvostelu, jossa on yli 200 merkkiä 10 lisäpistettä / arvostelu
Tähtiluokitus 1 piste / tähtiluokitus
Valokuva 5 pistettä / valokuva
Kuvien tagit 3 pistettä / tagi
Video 7 pistettä / video
Kuvateksti (valokuvapäivityksessä) 10 pistettä / kuvateksti
Vastaus 1 piste / vastaus
Vastaus toisen käyttäjän esittämään kysymykseen 3 pistettä / vastaus
Muokkaus 5 pistettä / muokkaus
Lisätty paikka 15 pistettä / lisätty paikka
Lisätty tie 15 pistettä / lisätty tie
Tarkistettu fakta 1 piste / tarkistettu fakta
Ilmoitus virheellisestä tiedosta 1 piste / virheelliseksi ilmoitettu tieto

Local Guides ‑tasot

Voit päästä korkeammille tasoille ansaitsemalla pisteitä lisäämästäsi sisällöstä.

Taso Pisteet Merkki
Taso 1 0 pistettä Ei merkkiä
Taso 2 15 pistettä Ei merkkiä
Taso 3 75 pistettä Ei merkkiä
Taso 4 250 pistettä
Taso 5 500 pistettä
Taso 6 1 500 pistettä
Taso 7 5 000 pistettä
Taso 8 15 000 pistettä
Taso 9 50 000 pistettä
Taso 10 100 000 pistettä

Huom. Pisteiden ja tason päivittyminen saattaa kestää 24 tuntia. Pisteet eivät vanhene, mutta niiden määrä saattaa pienentyä, jos sisältöä poistetaan käytäntöjemme rikkomisen vuoksi. Kun lisäät aktiivisesti sisältöä Google Mapsiin, voit saada palkintoja ja päästä käyttämään uusien ominaisuuksien ennakkojulkaisuja.

Ohjelmaan osallistumisen edellytykset

Oman Local Guides ‑tason selvittäminen
  1. Varmista, että käytössäsi on Google Mapsin viimeisin versio.
  2. Napauta valikkokuvaketta Valikko.
  3. Napauta Oma profiili.
  4. Tasosi ja kokonaispisteesi tulevat näkyviin.
Huomaa, että profiilisi päivittyminen saattaa kestää korkeintaan 24 tuntia.
Lisätietoja palkinnoista Local Guides ‑merkin ansaitseminen

Vähintään tasolle 4 edennyt Local Guide ‑opas saa palkintona Google Mapsissa näkyvän merkin.

Sisällön lisääminen Google Mapsiin ja merkkien ansaitseminen

Lisää kiinnostavaa sisältöä ja ansaitse merkkejä. Lue lisää merkeistä, joita voit ansaita Google Mapsissa.

Yksityisiksi merkityt arvostelut, muokkaukset ja valokuvat

Googlen yksityisiksi merkitsemät arvostelut, muokkaukset ja valokuvat ovat käytäntöjemme vastaisia ja näkyvät vain sinulle. Ne eivät vaikuta Local Guides ‑tasoosi.

Pisteeni laskivat. Mitä tapahtui?

Sinulta saatetaan poistaa pisteitä, jos sisällöntuottosi on sisältökäytäntömme vastaista. Käytäntöjemme vastaisesta sisällöntuotosta ei myönnetä Local Guides ‑tasoon vaikuttavia pisteitä.

Vanhentuvatko pisteeni?

Jos olet tuottanut Google Mapsissa oleviin nähtävyyksiin ja yrityksiin liittyvää sisältöä, tästä kertyneet pisteet eivät vanhene. Jos taas olet tuottanut toimintansa lopettaneisiin ja Google Mapsista poistettuihin yrityksiin liittyvää sisältöä, sitä ei huomioida Local Guides ‑tasoasi määritettäessä.

Jos haluat irtisanoutua ohjelmasta, siirry Local Guidesin Poistu ohjelmasta ‑sivulle.

Vinkki: Jos et löydä vastauksia kysymyksiisi tästä artikkelista, voit postata kysymyksen Local Guides Connectiin.