Point, niveauer og badges

Local Guides-point

Se dine bidrag

Optjen point, når du bidrager til at gøre Google Maps endnu bedre. Bedøm et sted med bedømmelser, beskriv din oplevelse med anmeldelser, del fotos og videoer, giv indsigt med svar, svar på spørgsmål om en lokation, opdater oplysninger med redigeringer af steder, tilføj manglende steder, eller bekræft oplysninger ved at tjekke fakta.

Maps-bidrag Antal optjente point
Anmeld 10 point pr. anmeldelse
Anmeldelse på mere end 200 tegn 10 bonuspoint pr. anmeldelse
Bedømmelse 1 point pr. bedømmelse
Foto 5 point pr. foto
Fototags 3 point pr. tag
Video 7 point pr. video
Billedtekst (i opdatering med billede) 10 point pr. billedtekst
Svar 1 point pr. svar
Reaktion på spørgsmål og svar 3 point pr. svar
Redigering 5 point pr. redigering
Tilføjet sted 15 point pr. tilføjet sted
Tilføjet vej 15 point pr. tilføjet vej
Faktatjek 1 point pr. faktatjek
Rapporteret som forkert 1 point pr. element, der er rapporteret som forkert

Local Guides-niveauer

Efterhånden som du optjener point for dine bidrag, når du op på højere niveauer i programmet.

Niveau Antal point Badge
Niveau 1 0 point Intet badge
Niveau 2 15 point Intet badge
Niveau 3 75 point Intet badge
Niveau 4 250 point
Niveau 5 500 point
Niveau 6 1.500 point
Niveau 7 5.000 point
Niveau 8 15.000 point
Niveau 9 50.000 point
Niveau 10 100.000 point

Bemærk! Der kan gå op til 24 timer, før antallet af point og dit niveau er opdateret. Der er ingen udløbsgrænse på optjente point, men du kan få fratrukket point, hvis indhold, du har bidraget med, fjernes, fordi det overtræder vores politikker. Bliv ved med at være en aktiv bidragyder på Google Maps for at være kvalificeret til at modtage belønninger og få tidlig adgang til nye Google-funktioner.

Programkrav

Find dit Local Guides-niveau
  1. Sørg for, at du har den nyeste version af Google Maps.
  2. Tryk på Menu Menu.
  3. Tryk på Din profil.
  4. Dit niveau og dit samlede antal point vises.
Bemærk! Der kan gå op til 24 timer, før din profil er opdateret.
Få flere oplysninger om belønninger Opnå Local Guides-badget

Local Guides på niveau 4 og derover belønnes med badget i Google Maps.

Opnå badges ved at tilføje noget i Google Maps

Opnå badges ved at bidrage med nyttigt indhold. Få flere oplysninger om de badges, du kan opnå i Google Maps.

Private anmeldelser, redigeringer og fotos

Hvis anmeldelser, redigeringer eller fotos overtræder Googles politikker, markerer vi dem som private, så du er den eneste, der kan se dem. Private anmeldelser, redigeringer og fotos tæller ikke med i beregningen af dit Local Guides-niveau.

Jeg har mistet point. Hvad er der sket?

Vi fratrækker point, hvis vi konstaterer, at dit bidrag har overtrådt vores indholdspolitik. Bidrag, der overtræder vores politikker, tæller ikke med i beregningen af dit Local Guides-niveau.

Udløber mine point?

Baseret på vores nuværende point- og fordelsstruktur vil de point, du optjener ved at bidrage til interessante steder eller virksomheder på Google Maps, ikke udløbe. Bidrag til virksomheder, der er lukket permanent og efterfølgende er fjernet fra Google Maps, tæller ikke med i beregningen af dit niveau som Local Guide.

Hvis du vil forlade programmet, skal du gå til siden for fravalg af Local Guides.

Tip! Hvis du ikke kan finde svar på dine spørgsmål i denne artikel, kan du stille et spørgsmål via Local Guides Connect.