Actualització important: els articles d'ajuda de Local Guides es migraran al Centre d'ajuda de Google Maps durant els propers mesos.

Punts, nivells i insígnies

Punts de Local Guides

Mostra les meves contribucions

Aconseguiu punts amb contribucions de contingut a Google Maps. Puntueu un lloc, descriviu la vostra experiència en una ressenya, compartiu fotos i vídeos, proporcioneu informació valuosa amb les vostres respostes, responeu a preguntes sobre un lloc, actualitzeu la informació d'un lloc fent-hi modificacions, afegiu llocs nous o comproveu dades per verificar-les.

Contribució a Maps Punts aconseguits
Ressenya 10 punts per ressenya
Ressenya de més de 200 caràcters 10 punts addicionals per ressenya
Puntuació 1 punt per puntuació
Foto 5 punts per foto
Etiquetes de fotos 3 punts per etiqueta
Vídeo 7 punts per vídeo
Títol (a l'actualització de fotos) 10 punts per títol
Resposta 1 punt per resposta
Resposta a Preguntes i respostes 3 punts per resposta
Modificació 5 punts per modificació
Lloc nou 15 punts per lloc nou
Carretera afegida 15 punts per carretera afegida
Verificació de dades 1 punt per verificació de dades
Informe d'element incorrecte 1 punt per element ha estat informat que és incorrecte

Nivells de Local Guides

Assoliu nivells més alts a mesura que aconseguiu punts per les vostres contribucions.

Nivell Punts Insígnia
Nivell 1 0 punts Sense insígnia
Nivell 2 15 punts Sense insígnia
Nivell 3 75 punts Sense insígnia
Nivell 4 250 punts
Nivell 5 500 punts
Nivell 6 1.500 punts
Nivell 7 5.000 punts
Nivell 8 15.000 punts
Nivell 9 50.000 punts
Nivell 10 100.000 punts

Tingueu en compte que els punts i el nivell poden tardar fins a 24 hores a actualitzar-se. Els punts no caduquen, però poden disminuir si suprimim continguts perquè infringeixen les nostres polítiques. Per complir els requisits per obtenir les recompenses i accedir abans a les noves funcions, cal que contribuïu de manera activa a Google Maps.

Requisits del programa

Saber el vostre nivell de Local Guides
  1. Comproveu que teniu instal·lada l'última versió de Google Maps.
  2. Toqueu Menú Menú.
  3. Toqueu El meu perfil.
  4. Veureu el nivell i els punts que teniu.
Tingueu en compte que el perfil pot tardar fins a 24 hores a actualitzar-se.
Més informació sobre les recompenses Aconseguir la insígnia de Local Guides

Una de les recompenses dels Local Guides de nivell 4 o superior és que aconsegueixen la insígnia de Google Maps.

Afegir contingut a Google Maps i obtenir insígnies

Contribuïu amb contingut de qualitat i obteniu insígnies. Obteniu més informació sobre les insígnies que podeu aconseguir a Google Maps.

Ressenyes, modificacions i fotos privades

Google marca com a privades les ressenyes, les modificacions o les fotos que infringeixen les nostres polítiques i, per tant, sou l'única persona que les pot veure. A més, no es tenen en compte per determinar el nivell de Local Guides.

He perdut punts. Què ha passat?

Us podem restar punts si constatem que la vostra contribució infringeix la nostra política de continguts, Les contribucions infractores no es tenen en compte per determinar el nivell de Local Guides.

Els punts caduquen?

Segons la nostra estructura actual de punts i avantatges, les contribucions sobre punts d'interès o empreses presents a Google Maps no caduquen. Si una empresa cessa l'activitat i se suprimeix de Google Maps, les contribucions relacionades no s'inclouran al recompte que determina el nivell de Local Guides.

Per sortir del programa, visiteu la pàgina per donar-se de baixa de Local Guides.

Consell: si no trobeu respostes a les vostres preguntes en aquest article, podeu publicar-ne una a Local Guides Connect.