Översikt

Local Guides är en global grupp med nyfikna människor som skriver recensioner, delar foton, svarar på frågor, lägger till eller redigerar platser och kontrollerar fakta på Google Maps. Miljontals människor läser bidrag innan de bestämmer sig för vart de ska åka och vad de ska göra.

Bli en Local Guide

Registrera dig med ditt Google-konto och välj din nuvarande plats. Du får poäng för varje plats du recenserar, fotograferar, lägger till, redigerar eller anger ytterligare information om, och varje poäng tar dig ett steg närmare nya förmåner.

Vem kan bli en Local Guide?

Local Guides finns överallt där Google Maps finns. I skrivande stund går Google Maps att använda i fler än 40 länder och på fler än 40 språk.

Programmet Local Guides vänder sig till privatpersoner, inte företag. Bidrag från företag eller företagssidor räknas inte in i din Local Guides-nivå eller dina förmåner.

För att delta i Local Guides måste du uppfylla ålderskraven för ditt land.Mer information finns i användarvillkoren för Local Guides-programmet.

Obs! Det kan ta upp till nio veckor efter att du har fyllt 18 år innan ditt Google-konto uppdateras.