Overzicht

Local Guides is een wereldwijde community van mensen die plaatsen ontdekken en daarbij reviews schrijven, foto's delen, vragen beantwoorden, plaatsen toevoegen of bewerken en feiten checken op Google Maps. Miljoenen mensen vertrouwen op bijdragen zoals die van jou om te beslissen waar ze naartoe gaan en wat ze gaan doen.

Word een Local Guide

Meld je aan met je Google-account en selecteer je huidige locatie. Voor elke plaats die je reviewt, fotografeert, toevoegt, bewerkt of van aanvullende informatie voorziet op Google Maps, verdien je punten om nieuwe voordelen te ontgrendelen.

Wie Local Guide kan worden

Local Guides wordt overal aangeboden waar Google Maps beschikbaar is. Momenteel is Google Maps beschikbaar in meer dan 40 landen en talen.

Het Local Guides-programma is bedoeld voor individuele personen, niet voor bedrijven. Bijdragen van bedrijven of Bedrijfspagina's tellen dan ook niet mee voor de niveaus of de voordelen van het Local Guides-programma.

Als je wilt deelnemen aan het Local Guides-programma, moet je voldoen aan de minimumleeftijd voor je land. Lees de Algemene Voorwaarden voor het Local Guides-programma voor meer informatie.

Tip: Nadat je 18 jaar bent geworden, kan het tot 9 weken duren voordat je Google-account wordt geüpdatet.