Yleiskatsaus

Maailmanlaajuinen Local Guides ‑yhteisö koostuu jäsenistä, jotka kirjoittavat arvosteluja, jakavat valokuvia, vastaavat kysymyksiin, lisäävät tai muokkaavat paikkojen tietoja ja tarkistavat faktoja Google Mapsissa. Miljoonat ihmiset luottavat kaltaistesi käyttäjien kirjoittamiin arvosteluihin ja päättävät niiden perusteella, minne mennä ja mitä tehdä.

Ryhdy Local Guide ‑oppaaksi

Rekisteröidy Google-tilisi avulla ja valitse nykyinen sijaintisi. Kun lisäät paikan, muokkaat paikkaa tai julkaiset paikasta arvostelun, valokuvia tai lisätietoja Google Mapsissa, ansaitset pisteitä, joiden avulla saat uusia etuja.

Kuka voi ryhtyä Local Guide ‑oppaaksi?

Local Guides ‑ohjelma on tarjolla samoissa paikoissa kuin Google Maps. Google Maps on tällä hetkellä saatavilla yli 40 maassa ja 40 eri kielellä.

Local Guides ‑ohjelma on tarkoitettu yksityishenkilöille, ei yrityksille. Yritysten tai yrityssivujen lisäämää sisältöä ei lasketa mukaan Local Guides ‑tasoja tai ‑etuja määritettäessä.

Jotta voit osallistua Local Guides ‑ohjelmaan, sinun on täytettävä maatasi koskevat ikävaatimukset. Lisätietoja on Local Guides ‑ohjelman käyttöehdoissa.

Huom. Kun olet täyttänyt 18 vuotta, Google-tilisi päivittyy yhdeksän viikon kuluessa.