Vigtig opdatering! I løbet af de kommende måneder bliver supportartikler fra Hjælp til Local Guides migreret til Hjælp til Google Maps.

Oversigt

Local Guides er et verdensomspændende fællesskab af pionerer, der skriver anmeldelser, deler billeder, besvarer spørgsmål, tilføjer steder, redigerer steder og tjekker fakta på Google Maps. Millioner af mennesker bruger bidrag som dine, når de skal beslutte sig for, hvad de vil foretage sig, og hvilke steder de vil besøge.

Bliv Local Guide

Tilmeld dig med din Google-konto, og vælg din aktuelle lokation. Hver gang du anmelder, fotograferer, tilføjer, redigerer eller angiver yderligere oplysninger om et sted på Google Maps, optjener du point, der kan give dig nye frynsegoder.

Hvem kan blive Local Guide?

Local Guides tilbydes alle de steder, hvor der er adgang til Google Maps. På nuværende tidspunkt er Google Maps tilgængelig i mere end 40 lande og på mere end 40 sprog.

Programmet Local Guides er for enkeltpersoner og ikke for virksomheder. Bidrag fra virksomheder eller virksomhedssider tæller ikke med i beregningen af dit Local Guides-niveau og de dertilhørende fordele.

Hvis du vil deltage i Local Guides, skal du opfylde alderskravene for dit land. Læs vilkår og betingelser for programmet Local Guides for at få flere oplysninger.

Tip! Det kan tage op til 9 uger, efter du er fyldt 18, før din Google-konto opdateres.