Actualització important: els articles d'ajuda de Local Guides es migraran al Centre d'ajuda de Google Maps durant els propers mesos.

informació general

Local Guides és una comunitat d'exploradors d'arreu del món que escriuen ressenyes, comparteixen fotos, responen a preguntes, afegeixen o editen llocs i comproven dades a Google Maps. Milions de persones confien en contribucions com les vostres per decidir on van i què fan.

Convertir-se en Local Guide

Registreu-vos amb el Compte de Google i seleccioneu la vostra ubicació actual. Per cada lloc que fotografieu, afegiu o editeu a Google Maps, o sobre el qual escrigueu una ressenya o proporcioneu informació addicional, aconseguireu punts per accedir a avantatges nous.

Qui pot ser Local Guide

El programa Local Guides s'ofereix en tots els països on Google Maps està disponible (actualment, en més de 40 països i idiomes).

El programa Local Guides està pensat per a particulars, no per a empreses. Les contribucions de les empreses o fetes des de pàgines d'empreses no es tindran en compte per determinar els nivells i els avantatges dels Local Guides.

Per participar en el programa Local Guides, heu de complir els requisits d'edat per al vostre país. Per obtenir més informació, consulteu els Termes i condicions del programa Local Guides.

Consell: és possible que el vostre Compte de Google tardi fins a 9 setmanes a actualitzar-se un cop hàgiu fet 18 anys.