Opprett en gruppe og velg gruppeinnstillinger

Hvis du er logget på en jobb- eller skolekonto, kan det hende du ser andre alternativer. For å finne ut mer, kontakt administratoren din.

Organisasjoner, kurs, team og andre grupper kan bruke Google Grupper til for eksempel å

• finne andre som har lignende hobbyer eller interesser, og delta i samtaler på nettet
  • sende e-post til hverandre via en gruppe-e-postadresse
  • samarbeide om prosjekter
  • organisere møter og aktiviteter

Opprett en gruppe

1. Logg på Google Grupper.
  2. Klikk på Opprett gruppe øverst til venstre.
  3. Angi informasjon og velg innstillinger for gruppen.
    Innstillingsreferanse.
  4. Klikk på Opprett gruppe.
    Vent noen minutter til den nye gruppen blir aktiv, før du sender en melding til den. Ellers kan du få et varsel om at meldingen ikke kunne leveres.
  5. (Valgfritt) Neste trinn: Velg avanserte innstillinger for gruppen din.
Innstillingsreferanse

Gruppeinformasjon

Alternativ Beskrivelse
Gruppenavn
Skriv inn et navn som identifiserer gruppen i lister og meldinger. Følg disse retningslinjene:
  • Navn kan inneholde opptil 73 tegn.
  • Bruk navn som gjør det enkelt å se hva formålet med gruppen er.
Gruppe-e-post

Skriv inn en e-postadresse for gruppen. Hvis det vises mer enn ett domene, velger du det aktuelle domenet fra listen. Følg disse retningslinjene:

• E-postadresser kan inneholde opptil 63 tegn. Denne grensen omfatter ikke domenedelen av adressen (for eksempel @gmail.com).
  • Noen ord er reservert og kan ikke brukes som e-postadresser. Se de reserverte ordene.

Hvis du oppretter gruppen med en jobb- eller skolekonto, kan e-postadressen din ha et suffiks, for eksempel -user-created. Hvis gruppenavnet ditt for eksempel er kurs, kan den faktiske e-postadressen være kurs-user-created@domenet_ditt.

Gruppebeskrivelse

(Valgfritt) For å legge til informasjon på Info-siden for gruppen, skriv inn formålet med gruppen eller hvordan den brukes. Du kan blant annet ta med informasjon om gruppemedlemmer, gruppeinnhold, vanlige spørsmål og linker til relaterte grupper.

Personverninnstillinger

Alternativ  Beskrivelse
Hvem kan søke etter gruppen?

Velg hvem som skal kunne finne gruppen ved å søke etter gruppens navn, e-postadresse eller samtaler:

• Gruppemedlemmer: Hvis du er logget på en jobb- eller skolekonto, vises dette alternativet kun hvis administratoren din har valgt å la gruppeeiere skjule grupper i katalogen.
  • Medlemmer i organisasjonen: Dette alternativet vises kun hvis du er logget på en jobb- eller skolekonto.
  • Alle på nettet: Hvis du er logget på en jobb- eller skolekonto, vises dette alternativet kun hvis administratoren din har valgt å gjøre grupper offentlige.
Hvem kan bli med i gruppen?

Velg et alternativ:

• Bare inviterte brukere: Folk må inviteres for å kunne bli med i gruppen. De kan ikke legge til seg selv direkte eller be om å få bli med.
  • Alle i organisasjonen kan spørre: Folk i organisasjonen din kan be om å bli lagt til i gruppen. Dette alternativet vises kun hvis du er logget på en jobb- eller skolekonto.
  • Alle i organisasjonen kan bli med: Folk i organisasjonen din kan legge til seg selv i gruppen. Dette alternativet vises kun hvis du er logget på en jobb- eller skolekonto.
  • Alle kan spørre: Alle på nettet kan be om å bli lagt til i gruppen. Hvis du er logget på en jobb- eller skolekonto, vises dette alternativet kun hvis administratoren din har valgt å la gruppeeiere tillate eksterne medlemmer.
  • Alle kan bli med: Alle på nettet kan legge til seg selv i gruppen. Hvis du er logget på en jobb- eller skolekonto, vises dette alternativet kun hvis administratoren din har valgt å la gruppeeiere tillate eksterne medlemmer.
Hvem kan se samtaler? Velg hvem som skal kunne se samtaler som legges ut i gruppen.
Hvem kan publisere innlegg? Velg hvem som kan sende meldinger til gruppens e-postadresse.
Hvem kan se medlemmer? Velg hvem som kan se medlemslisten for gruppen.

Tilføying av medlemmer

Alternativ Beskrivelse
Gruppemedlemmer Skriv inn navnene eller e-postadressene til folk du vil legge til og tilordne medlemsrollen.

Som standard har gruppemedlemmer grunnleggende tillatelser. Avhengig av organisasjons- og gruppeinnstillingene kan disse tillatelsene omfatte det å se og legge ut innlegg i samtaler og se medlemmer. Gruppeeiere og -administratorer kan legge til eller begrense tillatelsene til medlemmene. Alle tillatelser som er angitt for medlemsrollen, blir automatisk gitt til administratorer og eiere.

Gruppeadministratorer Skriv inn navnene eller e-postadressene til folk du vil legge til og tilordne administratorrollen.

Som standard kan administratorer gjøre alt eiere kan gjøre, bortsett fra å

• slette gruppen
  • gjøre andre medlemmer til eiere
  • endre en eiers rolle eller abonnementsinnstillinger

Gruppeeiere kan angi at en tillatelse kun skal gjelde for eiere, noe som begrenser ytterligere hva administratorer kan gjøre. Administratorer kan imidlertid når som helst endre tillatelser slik at de også omfatter administratorer.

En gruppe kan ikke være administrator for en annen gruppe.

Gruppeeiere Skriv inn navnene eller e-postadressene til folk du vil legge til og tilordne eierrollen.

Som standard har medlemmer med eierrollen alle tillatelsene for en gruppe. Mange av disse tillatelsene kan tildeles andre sett med brukere. Gjennomgå alle tillatelser for administrering av medlemmer og innhold.

Bare eiere kan

• slette grupper
  • gjøre andre gruppemedlemmer til eiere
  • endre andre eieres innstillinger
  • eksportere gruppemeldinger med Google Takeout

Kun gruppeeiere og -administratorer kan endre innstillingene for en gruppe.

Hvis du er logget på en jobb- eller skolekonto for en gitt gruppe, kan en administrator fjerne enkelte eiertillatelser, men ikke andre:

• Dette kan fjernes: tillatelsen til å legge ut meldinger eller legge til, invitere eller godkjenne nye medlemmer
  • Dette kan ikke fjernes: tillatelsen til å se medlemmer eller samtaler eller kontakte andre eiere

En gruppe kan ikke være eier av en annen gruppe.

Velkomstmelding Skriv inn en melding som skal sendes via e-post til folk som blir lagt til i gruppen uten å være invitert. Dette alternativet er bare tilgjengelig hvis «Legg til medlemmer direkte» er slått på.
Invitasjonsmelding Skriv inn en melding som skal tas med i e-poster der folk blir invitert til å bli med i gruppen. Inviterte personer klikker på en link i invitasjonen for å bli med. Dette er bare tilgjengelig hvis «Legg til medlemmer direkte» er slått av.
Abonnement

Angi innstillinger for å motta e-post fra gruppen. Du kan velge mellom disse alternativene:

• Hver e-post
  • Sammendrag
  • Utdrag
  • Ingen

For å motta sammendrag eller utdrag av meldingene i en gruppe må du slå på samtaleloggen for gruppen.

Legg til medlemmer direkte

Angi om du vil legge til medlemmer direkte i gruppen eller invitere medlemmer til å bli med.

Hvis du slår på «Legg til medlemmer direkte», skjer dette:

• : Brukerne du har angitt, legges til i gruppen med abonnementsinnstillingene du velger. Medlemmene kan endre abonnementsinnstillingene sine senere.
  • Av: Brukerne du har angitt, mottar en e-post med invitasjon til å bli med i gruppen. De blir lagt til i gruppen først etter at de har godtatt invitasjonen.
Referanse for avanserte innstillinger

Når du har opprettet en gruppe, kan du velge flere innstillinger, for eksempel moderering av meldinger og bunntekst i e-poster. Du kan også oppdatere de generelle innstillingene du valgte da du opprettet gruppen.

Generelt | Personvern for medlemmer | Retningslinjer for innlegg | Alternativer for e-post | Medlemsmoderering

Generelt

Innstilling Beskrivelse
Gruppenavn
Skriv inn et navn som identifiserer gruppen i lister og meldinger. Følg disse retningslinjene:
  • Navn kan inneholde opptil 73 tegn.
  • Bruk navn som gjør det enkelt å se hva formålet med gruppen er.
E-postadressen til gruppen

Skriv inn en e-postadresse for gruppen. Hvis det vises mer enn ett domene, velger du det aktuelle domenet fra listen. Følg disse retningslinjene:

• E-postadresser kan inneholde opptil 63 tegn. Denne grensen omfatter ikke domenedelen av adressen (for eksempel @gmail.com).
  • Noen ord er reservert og kan ikke brukes som e-postadresser. Se de reserverte ordene.

Hvis du oppretter gruppen med en jobb- eller skolekonto, kan e-postadressen din ha et suffiks, for eksempel -user-created. Hvis gruppenavnet ditt for eksempel er kurs, kan den faktiske e-postadressen være kurs-user-created@domenet_ditt.

Gruppebeskrivelse

(Valgfritt) For å legge til informasjon på Info-siden for gruppen, skriv inn formålet med gruppen eller hvordan den brukes. Du kan blant annet ta med informasjon om gruppemedlemmer, gruppeinnhold, vanlige spørsmål og linker til relaterte grupper.

Velkomstmelding Skriv, endre eller slett en velkomstmelding for gruppen din. Se artikkelen om hvordan du legger til eller endrer velkomstmeldinger for grupper.
Slå på tilleggsfunksjoner for Google Grupper Velg alternativet for å gjøre gruppen til en samarbeidsinnboks. Se artikkelen om å gjøre grupper til samarbeidsinnbokser.
Delte etiketter Merk av i boksen for å slå på muligheten til å merke samtaler, noe som gjør det enklere å organisere og søke i dem. Se Opprett og bruk etiketter.
Hvem kan se gruppen?

Velg hvem som skal kunne finne gruppen ved å søke etter gruppens navn, e-postadresse eller samtaler:

• Gruppemedlemmer: Hvis du er logget på en jobb- eller skolekonto, vises dette alternativet kun hvis administratoren din har valgt å la gruppeeiere skjule grupper i katalogen.
  • Medlemmer i organisasjonen: Dette alternativet vises kun hvis du er logget på en jobb- eller skolekonto.
  • Alle på nettet: Hvis du er logget på en jobb- eller skolekonto, vises dette alternativet kun hvis administratoren din har valgt å gjøre grupper offentlige.
Hvem kan bli med i gruppen?

Velg et alternativ:

• Bare inviterte brukere: Folk må inviteres for å bli med i gruppen. De kan ikke legge seg selv til direkte eller be om å få bli med.
  • Bare brukere i organisasjonen: Personer i organisasjonen din kan legge seg selv til i gruppen. Dette alternativet vises kun hvis du er logget på en jobb- eller skolekonto.
  • Brukere i organisasjonen kan be om å få bli med: Folk i organisasjonen din kan be om å bli lagt til i gruppen. Dette alternativet vises kun hvis du er logget på en jobb- eller skolekonto.
  • Brukere i organisasjonen kan bli med, og alle på nettet kan be om å få bli med: Folk i organisasjonen din kan legge til seg selv i gruppen, og alle på nettet kan be om å bli lagt til i gruppen. Dette alternativet vises kun hvis du er logget på en jobb- eller skolekonto og administratoren din har valgt å la gruppeeiere tillate eksterne medlemmer.
  • Alle på nettet kan be om å få bli med: Alle på nettet kan be om å bli lagt til i gruppen. Hvis du er logget på en jobb- eller skolekonto, vises dette alternativet kun hvis administratoren din har valgt å la gruppeeiere tillate eksterne medlemmer.
  • Alle på nettet kan bli med: Alle på nettet kan legge til seg selv i gruppen. Hvis du er logget på en jobb- eller skolekonto, vises dette alternativet kun hvis administratoren din har valgt å la gruppeeiere tillate eksterne medlemmer.
Tillat eksterne medlemmer

Velg om du vil tillate at folk utenfor organisasjonen din blir gruppemedlemmer.

Dette alternativet vises kun for grupper du oppretter fra en jobb- eller skolekonto, og kun hvis administratoren din velger å la gruppeeiere tillate eksterne medlemmer.

Hvem kan se samtaler? Velg hvem som skal kunne se samtaler som legges ut i gruppen.
Hvem kan publisere innlegg? Velg hvem som kan sende meldinger til gruppens e-postadresse.
Hvem kan se medlemmer? Velg hvem som kan se medlemslisten for gruppen.
Klassifisering av gruppeinnhold

Velg om gruppeinnholdet skal være egnet for alle eller bare for voksne. Hvis du velger «Bare voksne», kan du ikke endre dette senere.

Dette alternativet vises kun for grupper du oppretter på det offentlige domenet googlegroups.com.

Personvern for medlemmer

Innstilling Beskrivelse
Identifikasjon kreves for nye medlemmer

En form for identitetsbevis kreves for nye medlemmer.

• Enten visningsnavn eller organisasjonsprofil: Medlemmene bruker profilnavnet for Google-kontoen sin som standard visningsnavn. De kan endre visningsnavnet. De kan også velge om de vil koble til Google-kontoen sin eller ikke.
  • Bare visningsnavn: Medlemmene får et standard visningsnavn som er en forkortet versjon av e-postadressen. De kan endre visningsnavnet, men de kan ikke koble til Google-kontoen sin.
  • Bare organisasjonsprofil: Medlemmene må bruke profilnavnet for Google-kontoen sin og koble til Google-kontoen sin.

Hvis du endrer denne innstillingen, påvirkes visningsnavnene til eksisterende brukere på følgende måte:

• Hvis du endrer innstillingen til organisasjonsprofil, oppdateres alle brukerne til Google-kontoens profilnavn.
  • Hvis du bytter fra organisasjonsprofil til visningsnavn, oppdateres alle visningsnavnene til standard visningsnavn.
  • Hvis du bytter fra en av disse til visningsnavn, oppdateres alle brukerne som har valgt organisasjonsprofil, til standard visningsnavn. Medlemmer som har et egendefinert visningsnavn, påvirkes ikke.

Merk av ved Visningsnavn må være unike for å forhindre at flere medlemmer bruker samme identitet.

Hvem kan kontakte gruppens eiere? Velg hvilke brukere som kan kontakte medlemmer som har eierrollen i gruppen.
Hvem kan se medlemmenes e-postadresser? Velg hvilke brukere som kan se medlemmenes e-postadresser i brukergrensesnittet for Grupper. E-postadresser kan fortsatt være synlige i andre Workspace-apper.

Retningslinjer for innlegg

Innstilling Beskrivelse
Tillat innlegg via e-post
Merk av i denne boksen for å la folk legge ut meldinger i gruppen. Hvis du fjerner avmerkingen i denne boksen, kan ikke folk sende meldinger til gruppen via gruppens e-postadresse.
Tillat innlegg via nettet Merk av i denne boksen for å la folk sende meldinger til gruppen via Google Grupper-grensesnittet (groups.google.com).
Samtalelogg
Slå på samtaleloggen, slik at medlemmene kan se innlegg i Google Grupper når som helst.

Gruppeeiere og -administratorer kan slå funksjonen på eller av for hver av gruppene sine.

• : Medlemmer som velger å motta e-postoppdateringer, kan lese og svare på innlegg via Google Grupper på nettet, via e-post eller begge deler. Hvis de velger å ikke få e-postoppdateringer, har de tilgang til innlegg på nettet.
  • Av: Medlemmene av gruppen har tilgang til gamle innlegg (de som ble lagt til i loggen før funksjonen ble slått av) på nettet. Nye innlegg tas ikke med i loggen. Gruppemedlemmer som får e-postoppdateringer, kan lese og svare på dem via e-post. Brukere som velger bort e-postoppdateringer, har tilgang til eksisterende innlegg, men kan ikke se nye innlegg.

Hvem kan svare privat til forfatteren? Velg hvilke brukere som kan svare privat til forfatterne, i stedet for hele gruppen.
Hvem kan legge ved filer? Velg hvilke brukere som kan legge ved filer, for eksempel dokumenter eller bilder.
Hvem kan moderere innhold? Velg hvilke brukere som kan godkjenne, blokkere og slette meldinger i gruppen.
Hvem kan moderere metadata? Velg hvilke brukere som kan bruke Samarbeidsinnboks-funksjoner.
Hvem kan legge ut som gruppen? Velg hvilke brukere som kan legge ut meldinger fra gruppens e-postadresse i stedet for sin egen e-postadresse.

Standardavsender

Velg standardadressen for e-poster som sendes fra gruppen:

• Forfatterens adresse: Denne passer best for diskusjonsgrupper.
  • Gruppeadresse: Best for grupper der mange forskjellige personer svarer på vegne av gruppen, for eksempel grupper for produktbrukerstøtte.
Moderering av meldinger

Velg om du vil gå gjennom og godkjenne meldinger før du sender dem til gruppen:

• Ingen moderering: Legg ut meldingene slik de mottas, uten gjennomgang.
  • Moderer meldinger fra ikke-medlemmer: Gå gjennom og godkjenn meldinger fra ikke-medlemmer før du sender dem til gruppen.
  • Moderer alle meldinger: Gå gjennom og godkjenn alle meldinger før du sender dem til gruppen.

For å finne ut hvordan du modererer meldinger, kan du gå til artikkelen om godkjenning eller blokkering av nye meldinger.

Begrensninger på nye medlemmer

Velg innledende innleggstillatelser for medlemmer når du legger dem til i gruppen:

• Ingen innleggsbegrensninger for nye medlemmer: La nye medlemmer sende meldinger til gruppen uten å kreve moderering.
  • Innlegg fra nye medlemmer modereres: Gå gjennom og godkjenn meldinger som sendes av nye medlemmer, før du legger dem ut i gruppen.
  • Nye medlemmer kan ikke legge ut noe: Forhindre nye medlemmer fra å sende meldinger til gruppen.

Du kan når som helst endre disse innstillingene for et bestemt medlem.

Håndtering av søppelpost

Velg hvordan e-poster som sendes til gruppen, skal håndteres når systemet merker dem som søppelpost:

• Avvis alle meldinger som er merket som nettsøppel: Velg dette hvis du ikke vil at e-poster som er merket som nettsøppel eller søppelpost, skal leveres til gruppen. Dette er den strengeste kontrollen for søppelpost. Det kan hende enkelte legitime meldinger blir merket som søppelpost og avvist.
  • Moderer og varsle innholdsmoderatorer: Send meldinger som er merket som søppelpost, til gjennomgang, og varsle alle som har tillatelse til å moderere innhold.
  • Moderer uten å varsle innholdsmoderatorene: Send meldinger som er merket som søppelpost, til gjennomgang – uten å varsle moderatorene.
  • Legg ut mistenkelige meldinger i gruppen: Send meldinger som er merket som søppelpost, til gruppen. Dette alternativet vises kun hvis du er logget på en jobb- eller skolekonto.
Varsel om avvist melding Velg om du vil varsle avsenderne når meldinger blir avvist i stedet for å bli levert til gruppen.

Alternativer for e-post

Innstilling Beskrivelse
Emneprefiks
Legg automatisk til et prefiks i emnelinjen i gruppemeldinger. Med et prefiks er det enklere å identifisere e-poster fra gruppen.
Bunntekst i e-post

Velg hva som skal vises i bunnteksten i e-postene fra gruppen:

• Ta med standardbunnteksten for Grupper: Når dette er valgt, blir det satt inn en link til meldingen på groups.google.com og eventuelle abonnementsinnstillinger. Du må ha tilgang til Google Grupper på nettet for å kunne se meldingen via linken.
  • Ta med en egendefinert bunntekst: Med dette alternativet blir det satt inn tekst du angir, for eksempel juridiske merknader og informasjon om organisasjonen din. Maksimalt antall tegn for bunnteksten er 1000, og du kan bare legge til tekst.
E-postspråk for gruppen Velg språket som skal brukes til systemgenerert informasjon, for eksempel varsler og bunntekst i e-poster.
Automatiske svar

Merk av i boksene for å sende automatiske svar på innkommende meldinger fra gruppemedlemmer eller ikke-medlemmer i eller utenfor organisasjonen din.

Dette alternativet vises kun hvis du er logget på en jobb- eller skolekonto.

Legg ut svar til

Velg hvor svar på gruppeinnlegg skal sendes:

• Alle gruppemedlemmer
  • Bare gruppeadministratorer
  • Bare gruppeeiere
  • Bare forfatteren av den opprinnelige meldingen
  • En mottaker avsenderen velger
  • En egendefinert adresse du angir
Samtalemodus

Slå samtalemodus på eller av. Samtalemodus avgjør hva som skjer med nye meldinger som har nøyaktig samme emne som en eksisterende tråd med nylig aktivitet, men som ikke sendes som svar på den tråden.

Når samtalemodus er på, legges slike meldinger til i tråden som svar. Når denne modusen er av, genererer slike meldinger en ny tråd.

Hvis du slår av samtalemodus, endres ikke meldinger som allerede finnes i en tråd. Bare nye meldinger påvirkes.

Medlemsmoderering

Innstilling Beskrivelse
Hvem kan administrere medlemmer? Velg hvem som kan legge til eller fjerne medlemmer.
Hvem kan endre egendefinerte roller? Velg hvem som kan endre tillatelser for grupperoller.
Egendefinerte roller Opprett og endre egendefinerte roller for gruppen din. Se Opprett eller endre egendefinerte roller.

Gjør gruppen til en samarbeidsinnboks

Krever eier- eller administratorrollen.

Hvis du er logget på en jobb- eller skolekonto, krever denne funksjonen Google Groups for Business.

Du må slå på samtaleloggen for å aktivere Samarbeidsinnboks-funksjonene. Finn ut mer om dette i artikkelen om hvordan du slår samtaleloggen på eller av.

1. Logg på Google Grupper.
  2. Klikk på navnet på en gruppe.
  3. Klikk på Gruppeinnstillinger til venstre.
  4. Velg Samarbeidsinnboks under Slå på ekstra Google Grupper-funksjoner.

Endre navn, beskrivelse og e-postinnstillinger for gruppen

Krever eier- eller administratorrollen.

1. Logg på Google Grupper.
  2. Klikk på navnet på en gruppe.
  3. Klikk på Gruppeinnstillinger til venstre.
  4. I Generelt-delen utfører du endringene du ønsker.
  5. Klikk på Lagre endringer.

Angi e-postalternativer for gruppen din

Krever eier- eller administratorrollen.

1. Logg på Google Grupper.
  2. Klikk på navnet på en gruppe.
  3. Til venstre går du til Gruppeinnstillingerog deretterAlternativer for e-post.

4. Angi alternativer for e-post:
    • Emneprefiks: Når du angir dette, identifiseres e-postene som meldinger fra gruppen.
    • Bunntekst i e-post: Med bunntekst kan brukerne enkelt gå til abonnementsinnstillingene og finne meldingen i Google Grupper.
    • Samtalemodus: Når dette er slått på, vises meldingene i tråder etter emne – i stedet for at hver melding vises separat når den legges ut.
    • Legg ut svar til: Her kan du angi hvor svar på gruppemeldinger skal sendes som standard når noen svarer via e-post.
      Alternativet du velger her, brukes til å fylle ut Til-feltet automatisk når du svarer på meldinger. Du kan endre mottakerne manuelt i selve e-posten.
  5. Klikk på Lagre endringer.

Angi hvordan medlemmer skal vise identiteten sin

Krever eier- eller administratorrollen.

Du kan tillate at medlemmene legger ut innlegg med visningsnavn – eller kreve at hvert medlem er tilknyttet Google-profilen sin.

1. Logg på Google Grupper.
  2. Klikk på navnet på en gruppe.
  3. Til venstre klikker du på Gruppeinnstillingerog deretterPersonvern for medlemmer.
  4. Velg en av de obligatoriske identifikasjonsformene.
  5. Klikk på Lagre endringer.

Angi hvem som kan legge ut innlegg, se samtaler og bli med i gruppen

Krever eier- eller administratorrollen.

1. Logg på Google Grupper.
  2. Klikk på navnet på en gruppe.
  3. Til venstre klikker du på Gruppeinnstillingerog deretterRetningslinjer for innlegg.
  4. Velg ønskede tillatelser for gruppen.
  5. Klikk på Lagre endringer.

Angi hvem som kan administrere medlemmer og roller

Krever eier- eller administratorrollen.

1. Logg på Google Grupper.
  2. Klikk på navnet på en gruppe.
  3. Til venstre klikker du på Gruppeinnstillingerog deretterMedlemsmoderering.
  4. Velg ønskede tillatelser for gruppen.
  5. Klikk på Lagre endringer.

Endre dine egne abonnementsinnstillinger

1. Logg på Google Grupper.
  2. Klikk på navnet på en gruppe.
  3. Klikk på Mitt medlemskap-innstillinger til venstre.
  4. Velg et alternativ under Abonnement:
    • Hver e-post: Meldinger sendes enkeltvis via e-post når de legges ut i gruppen.
    • Sammendrag: Opptil 25 fullstendige meldinger settes sammen i enkelt-e-poster og sendes daglig.
    • Utdrag: Utdrag fra opptil 150 meldinger settes sammen i enkelt-e-poster og sendes daglig.
    • Ingen e-post: Ingen e-postmeldinger sendes fra gruppen.

For å motta sammendrag eller utdrag av meldingene i en gruppe må du slå på samtaleloggen for gruppen.

5. Klikk på Lagre endringer.