Crear un grup i triar-ne la configuració

Si heu iniciat la sessió en un compte de la feina o d'un centre educatiu, les opcions que veieu poden ser diferents. Per obtenir més informació, contacteu amb el vostre administrador.

Les organitzacions, les classes, els equips i altres grups poden utilitzar Grups de Google per fer coses com ara:

• Cercar persones amb aficions o interessos similars i participar en converses en línia.
  • Enviar-se correus electrònics els uns als altres fent servir una adreça electrònica del grup.
  • Treballar en projectes en equip.
  • Organitzar reunions i esdeveniments.

Crear un grup

1. Inicieu la sessió a Grups de Google.
  2. A l'extrem superior esquerre, feu clic a Crea un grup.
  3. Introduïu la informació i trieu les opcions de configuració del grup.
    Referència per a la configuració.
  4. Feu clic a Crea un grup.
    Abans d'enviar un missatge al grup nou, espereu uns minuts perquè s'activi. Si no ho feu, és possible que rebeu una notificació en què s'indiqui que el missatge no s'ha pogut entregar.
  5. (Opcional) Passos següents: trieu la configuració avançada per al vostre grup.
Referència per a la configuració

Informació del grup

Opció Descripció
Nom del grup
Introduïu un nom que identifiqui el grup a les llistes i als missatges. Seguiu aquestes directrius:
  • Els noms poden tenir fins a 73 caràcters.
  • Utilitzeu noms que facilitin identificar la finalitat del grup.
Adreça electrònica del grup

Introduïu una adreça electrònica per al grup. Si es mostra més d'un domini, seleccioneu el domini que correspongui de la llista. Seguiu aquestes directrius:

• Les adreces electròniques poden tenir fins a 63 caràcters. Aquest límit no inclou la part del domini de l'adreça, com ara @gmail.com.
  • Algunes paraules estan reservades i no es poden utilitzar a les adreces electròniques. Consulteu les paraules reservades.

Si esteu creant un grup en un compte de la feina o d'un centre educatiu, és possible que l'adreça electrònica inclogui un sufix, com ara -creat-usuari. Per exemple, si el nom del vostre grup és formació, és possible que l'adreça electrònica sigui formacio-creat-usuari@elvostredomini.

Descripció del grup

(Opcional) Per afegir informació a la pàgina Informació del grup, introduïu la finalitat del grup o com es fa servir. Podeu incloure informació sobre els membres o el contingut del grup, les preguntes més freqüents i enllaços a grups relacionats, entre d'altres.

Configuració de privadesa

Opció  Descripció
Qui pot cercar el grup

Trieu una d'aquestes opcions per definir qui pot trobar el grup cercant-ne el nom, l'adreça electrònica o les converses:

• Membres del grup: si heu iniciat la sessió en un compte de la feina o d'un centre educatiu, aquesta opció només es mostra si l'administrador ha permès als propietaris dels grups amagar-los del directori.
  • Membres de l'organització: aquesta opció només es mostra si heu iniciat la sessió en un compte de la feina o d'un centre educatiu.
  • Tothom del web: si heu iniciat la sessió amb un compte de la feina o de centre educatiu, aquesta opció només es mostra si l'administrador ha seleccionat que els grups siguin públics.
Qui es pot unir al grup

Trieu una opció:

• Només els usuaris convidats: les persones han de rebre una invitació per unir-se al grup; no poden afegir-s'hi directament ni sol·licitar unir-s'hi.
  • Qualsevol membre de l'organització ho pot sol·licitar: les persones de l'organització poden demanar que les afegeixin al grup. Aquesta opció només es mostra si heu iniciat la sessió en un compte de la feina o d'un centre educatiu.
  • Qualsevol membre de l'organització pot unir-s'hi: les persones que pertanyen a la vostra organització poden afegir-se al grup.Aquesta opció només es mostra si heu iniciat la sessió en un compte de la feina o d'un centre educatiu.
  • Qualsevol persona ho pot sol·licitar: totes les persones del web poden demanar que les afegeixin al grup.Si heu iniciat la sessió en un compte de la feina o d'un centre educatiu, aquesta opció només es mostra si l'administrador ha permès que els propietaris del grup acceptin membres externs.
  • Qualsevol persona pot unir-s'hi: totes les persones del web poden afegir-se al grup.Si heu iniciat la sessió en un compte de la feina o d'un centre educatiu, aquesta opció només es mostra si l'administrador ha permès que els propietaris del grup acceptin membres externs.
Qui pot veure les converses Seleccioneu qui pot veure les converses publicades al grup.
Qui pot publicar Seleccioneu qui pot enviar missatges a l'adreça electrònica del grup.
Qui pot veure els membres Trieu qui pot consultar la llista de membres del grup.

Afegir membres

Opció Descripció
Membres del grup Introduïu els noms o les adreces electròniques de les persones que voleu afegir i a les quals voleu assignar la funció de membre.

De manera predeterminada, els membres del grup tenen permisos bàsics. En funció de l'organització i de la configuració del grup, aquests permisos poden incloure veure les converses i publicar-hi missatges, i consultar els membres. Els propietaris i els gestors del grup poden afegir o limitar els permisos dels membres. Tots els permisos definits per a la funció de membre s'assignen automàticament als gestors i als propietaris.

Gestors del grup Introduïu els noms o les adreces electròniques de les persones que voleu afegir i a les quals voleu assignar la funció de gestor.

De manera predeterminada, els gestors poden fer les mateixes accions que els propietaris, excepte:

• Suprimir el grup.
  • Fer propietari un altre membre.
  • Canviar la configuració de subscripció o la funció d'un propietari.

A més, els propietaris del grup poden assignar-se qualsevol permís exclusivament, de manera que allò que els gestors poden fer queda més limitat. No obstant això, els gestors sempre poden ajustar els permisos per incloure gestors.

Un grup no pot ser gestor d'un altre grup.

Propietaris del grup Introduïu els noms o les adreces electròniques de les persones que voleu afegir i a les quals voleu assignar la funció de propietari.

De manera predeterminada, els membres amb la funció de propietari tenen tots els permisos d'un grup. Molts d'aquests permisos es poden assignar a altres conjunts d'usuaris. Reviseu tots els permisos de gestió de continguts i membres.

Només un propietari pot:

• Suprimir un grup.
  • Fer propietari un altre membre del grup.
  • Canviar les opcions de configuració d'un altre propietari.
  • Exportar els missatges del grup mitjançant Google Takeout.

Només els propietaris i els gestors d'un grup poden canviar-ne la configuració.

Si heu iniciat la sessió amb un compte de la feina o de centre educatiu, en un grup determinat, un administrador pot suprimir alguns permisos de propietari, però no d'altres:

• Pot suprimir: publicar missatges, o afegir, convidar o aprovar membres nous.
  • No pot suprimir: veure els membres o les converses, o contactar amb altres propietaris.

Un grup no pot ser propietari d'un altre grup.

Missatge de benvinguda Introduïu el missatge que voleu enviar a les persones quan s'afegeixen al grup sense haver rebut una invitació. Aquesta funció només està disponible si l'opció Afegeix membres directament està activada.
Missatge d'invitació Introduïu el missatge que voleu incloure a la invitació per correu electrònic que s'envia a les persones perquè s'uneixin al grup. Els convidats fan clic en un enllaç que hi ha a la invitació per unir-s'hi. Aquesta opció només està disponible si l'opció Afegeix membres directament està desactivada.
Subscripció

Definiu les preferències per rebre correus electrònics del grup. Podeu triar una de les opcions següents:

• Cada correu electrònic
  • Resum
  • Versió abreujada
  • Cap

Per rebre resums o versions abreujades dels missatges d'un grup, heu d'activar l'historial de les converses del grup.

Afegeix membres directament

Definiu si voleu afegir els membres directament al grup o bé convidar-los a unir-s'hi.

Si activeu o desactiveu Afegeix membres directament:

• Activat: els usuaris que hàgiu especificat s'afegiran al grup amb la configuració de subscripció que seleccioneu. Els membres poden canviar la configuració de la subscripció més endavant.
  • Desactivat: els usuaris que hàgiu especificat rebran una invitació per correu electrònic per unir-se al grup. Només s'afegiran al grup un cop hagin acceptat la invitació.
Referència per a la configuració avançada

Quan hàgiu creat el vostre grup, podeu triar opcions de configuració addicionals, com ara la moderació de missatges i els peus de pàgina dels correus electrònics.També podeu actualitzar la configuració general que hàgiu triat en crear el grup.

General | Privadesa dels membres | Polítiques de publicació | Opcions de correu electrònic | Moderació de membres

General

Opció de configuració Descripció
Nom del grup
Introduïu un nom que identifiqui el grup a les llistes i als missatges. Seguiu aquestes directrius:
  • Els noms poden tenir fins a 73 caràcters.
  • Utilitzeu noms que facilitin identificar la finalitat del grup.
Adreça electrònica del grup

Introduïu una adreça electrònica per al grup. Si es mostra més d'un domini, seleccioneu el domini que correspongui de la llista. Seguiu aquestes directrius:

• Les adreces electròniques poden tenir fins a 63 caràcters. Aquest límit no inclou la part del domini de l'adreça, com ara @gmail.com.
  • Algunes paraules estan reservades i no es poden utilitzar a les adreces electròniques. Consulteu les paraules reservades.

Si esteu creant un grup en un compte de la feina o d'un centre educatiu, és possible que l'adreça electrònica inclogui un sufix, com ara -creat-usuari. Per exemple, si el nom del vostre grup és formació, és possible que l'adreça electrònica sigui formacio-creat-usuari@elvostredomini.

Descripció del grup

(Opcional) Per afegir informació a la pàgina Informació del grup, introduïu la finalitat del grup o com es fa servir. Podeu incloure informació sobre els membres o el contingut del grup, les preguntes més freqüents i enllaços a grups relacionats, entre d'altres.

Missatge de benvinguda Introduïu un missatge de benvinguda al grup, editeu-lo o suprimiu-lo. Consulteu l'article sobre com podeu afegir o canviar el missatge de benvinguda d'un grup.
Activa altres funcions de Grups de Google Seleccioneu l'opció perquè el grup sigui una safata d'entrada col·laborativa. Consulteu l'article sobre com podeu convertir un grup en una safata d'entrada col·laborativa.
Etiquetes compartides Marqueu la casella per activar la funció que permet etiquetar converses per organitzar-les i cercar-les mès fàcilment. Consulteu l'article sobre com podeu crear i utilitzar etiquetes.
Qui pot veure el grup

Trieu una d'aquestes opcions per definir qui pot trobar el grup cercant-ne el nom, l'adreça electrònica o les converses:

• Membres del grup: si heu iniciat la sessió en un compte de la feina o d'un centre educatiu, aquesta opció només es mostra si l'administrador ha permès als propietaris dels grups amagar-los del directori.
  • Membres de l'organització: aquesta opció només es mostra si heu iniciat la sessió en un compte de la feina o d'un centre educatiu.
  • Tothom del web: si heu iniciat la sessió amb un compte de la feina o de centre educatiu, aquesta opció només es mostra si l'administrador ha seleccionat que els grups siguin públics.
Qui es pot unir al grup

Trieu una opció:

• Només els usuaris convidats: les persones han de rebre una invitació per unir-se al grup; no poden afegir-s'hi directament ni sol·licitar unir-s'hi.
  • Només els usuaris de l'organització: les persones que pertanyen a la vostra organització poden afegir-se al grup. Aquesta opció només es mostra si heu iniciat la sessió en un compte de la feina o d'un centre educatiu.
  • Els usuaris de l'organització poden sol·licitar unir-s'hi: les persones de l'organització poden demanar que les afegeixin al grup. Aquesta opció només es mostra si heu iniciat la sessió en un compte de la feina o d'un centre educatiu.
  • Els usuaris de l'organització poden unir-s'hi, tothom del web ho pot sol·licitar: les persones de la vostra organització poden afegir-se al grup, i totes les persones del web poden sol·licitar unir-s'hi. Aquesta opció només es mostra si heu iniciat la sessió en un compte de la feina o d'un centre educatiu i si l'administrador ha permès que els propietaris del grup acceptin membres externs.
  • Tothom del web ho pot sol·licitar: totes les persones del web poden demanar que les afegeixin al grup. Si heu iniciat la sessió en un compte de la feina o d'un centre educatiu, aquesta opció només es mostra si l'administrador ha permès que els propietaris del grup acceptin membres externs.
  • Tothom del web pot unir-s'hi: totes les persones del web poden afegir-se al grup. Si heu iniciat la sessió en un compte de la feina o d'un centre educatiu, aquesta opció només es mostra si l'administrador ha permès que els propietaris del grup acceptin membres externs.
Permet membres externs

Trieu si voleu permetre que les persones de fora de l'organització es facin membres del grup.

Aquesta opció només es mostra per als grups que creeu des d'un compte de la feina o d'un centre educatiu, i només si l'administrador activa l'opció per permetre que els propietaris del grup acceptin membres externs.

Qui pot veure les converses Seleccioneu qui pot veure les converses publicades al grup.
Qui pot publicar Seleccioneu qui pot enviar missatges a l'adreça electrònica del grup.
Qui pot veure els membres Trieu qui pot consultar la llista de membres del grup.
Classificació de contingut del grup

Seleccioneu si el contingut del grup és adequat per a tothom o només per a adults. Si trieu la darrera opció, ja no podreu canviar-ho.

Aquesta opció només es mostra per als grups que creeu al domini públic de googlegroups.com.

Privadesa dels membres

Opció de configuració Descripció
La identificació és obligatòria per als membres nous

Trieu una d'aquestes opcions per determinar quina forma d'identitat cal que utilitzin els membres nous.

• Perfil de l'organització o del nom de visualització: els membres utilitzen el nom del perfil del seu Compte de Google com a nom de visualització predeterminat. Poden canviar el seu nom de visualització i decidir si volen enllaçar el seu Compte de Google.
  • Només el perfil del nom de visualització: els membres reben un nom de visualització predeterminat que és una versió reduïda de la seva adreça electrònica. Poden canviar el seu nom de visualització, però no poden enllaçar el seu Compte de Google.
  • Només el perfil de l'organització: els membres han d'utilitzar el nom del perfil del seu Compte de Google i enllaçar el compte.

Si canvieu aquesta configuració, els noms de visualització actuals dels usuaris es veuran afectats de la manera següent:

• En canviar la configuració al perfil de l'organització, tots els usuaris s'actualitzen al nom del perfil del seu Compte de Google.
  • En canviar del perfil de l'organització al nom de visualització, tots els noms de visualització s'actualitzen als predeterminats.
  • En canviar de qualsevol de les dues opcions al nom de visualització, tots els usuaris que havien triat el perfil de l'organització s'actualitzen al nom de visualització predeterminat. Això no afecta els membres que tinguin un nom de visualització personalitzat.

Marqueu la casella Els noms de visualització han de ser únics per evitar que diversos membres utilitzin la mateixa identitat.

Qui pot contactar amb els propietaris del grup Seleccioneu quins usuaris poden contactar amb els membres que tenen la funció de propietari al grup.
Qui pot veure les adreces electròniques dels membres Tria els usuaris que poden veure les adreces electròniques dels membres a la IU de Grups. És possible que les adreces electròniques continuïn sent visibles en altres aplicacions de Workspace.

Polítiques de publicació

Opció de configuració Descripció
Permet la publicació per correu electrònic
Marqueu aquesta casella per permetre que les persones publiquin missatges al grup. Si desmarqueu aquesta casella, no podran enviar missatges amb l'adreça electrònica del grup.
Permet la publicació via web Marqueu aquesta casella per permetre que les persones enviïn missatges al grup mitjançant la interfície de Grups de Google (groups.google.com).
Historial de converses
Activeu l'historial de converses perquè els membres puguin veure les publicacions de Grups de Google en qualsevol moment.

Els propietaris i els gestors del grup poden activar o desactivar la funció per a cadascun dels seus grups.

• Activat: els membres que decideixen rebre notificacions per correu electrònic poden llegir publicacions i respondre-hi mitjançant el correu electrònic i la versió en línia de Grups de Google. Si desactiven les notificacions per correu electrònic, poden accedir a les publicacions en línia.
  • Desactivat: els membres del grup poden accedir en línia a les publicacions antigues (les que van afegir-se a l'historial abans que la funció es desactivés). A l'historial no s'inclouen les publicacions noves. Els membres del grup que reben notificacions per correu electrònic poden llegir les publicacions i respondre-hi per correu electrònic. Els usuaris que desactiven les notificacions per correu electrònic poden accedir a les publicacions existents, però no poden veure les noves.

Qui pot respondre de manera privada als autors Trieu quins usuaris poden respondre de manera privada als autors en lloc de fer-ho a tot el grup.
Qui pot adjuntar fitxers Trieu quins usuaris poden adjuntar fitxers, com ara documents o fotos.
Qui pot moderar el contingut Trieu quins usuaris poden aprovar, bloquejar i suprimir missatges al grup.
Qui pot moderar les metadades Trieu quins usuaris poden utilitzar les funcions de la Safata d'entrada col·laborativa.
Qui pot publicar com a grup Trieu els usuaris que poden publicar missatges des de l'adreça electrònica del grup en comptes de fer-ho des de la seva adreça personal.

Remitent predeterminat

Trieu l'adreça predeterminada per als missatges que envia el grup:

• Adreça de l'autor: és ideal per a grups de debat.
  • Adreça del grup: és ideal per a grups en què moltes persones responen en nom del grup, com ara grups d'assistència per a productes.
Moderació de missatges

Trieu una d'aquestes opcions per determinar si voleu revisar i aprovar els missatges abans d'enviar-los al grup:

• Sense moderació: publiqueu els missatges a mesura que es reben sense revisar-los.
  • Modera els missatges dels usuaris que no siguin membres: reviseu i aproveu els missatges de les persones que no siguin membres abans d'enviar-los al grup.
  • Modera tots els missatges: reviseu i aproveu tots els missatges abans d'enviar-los al grup.

Per obtenir informació sobre com podeu moderar els missatges, consulteu l'article sobre com podeu aprovar o bloquejar missatges nous.

Restriccions per als membres nous

Trieu els privilegis de publicació inicials per als membres quan els afegiu al grup:

• Sense restriccions de publicació per als membres nous: permeteu que els membres nous enviïn missatges al grup sense que s'hagin de moderar.
  • Les publicacions dels membres nous es moderen: reviseu i aproveu els missatges enviats pels membres nous abans de publicar-los al grup.
  • Els membres nous no poden publicar: impediu que els membres nous enviïn missatges al grup.

Podeu canviar aquesta configuració en qualsevol moment per a un membre determinat.

Gestió de missatges brossa

Trieu com voleu gestionar els missatges que s'enviïn al grup quan el sistema els marqui com a contingut brossa:

• Rebutja tots els missatges marcats com a contingut brossa: no envieu al grup cap missatge marcat com a contingut brossa. Aquesta opció és el control de nivell més estricte per al contingut brossa. És possible que alguns missatges legítims es marquin com a contingut brossa i es rebutgin.
  • Modera i notifica els moderadors de contingut: envieu els missatges marcats com a contingut brossa a revisió i notifiqueu-ho als membres amb el permís Qui pot moderar el contingut.
  • Modera sense notificar-ho als moderadors de contingut: envieu els missatges marcats com a contingut brossa a revisió sense notificar-ho als moderadors de contingut.
  • Publica els missatges sospitosos al grup: envieu al grup els missatges marcats com a contingut brossa. Aquesta opció només es mostra si heu iniciat la sessió en un compte de feina o de centre educatiu.
Notificació de missatge rebutjat Trieu si voleu que els remitents rebin una notificació quan els missatges es rebutgin i no s'entreguin al grup.

Opcions de correu electrònic

Opció de configuració Descripció
Prefix de l'assumpte
Afegiu automàticament un prefix a l'assumpte dels missatges de grup. El prefix ajuda a identificar els correus electrònics del grup.
Peu de pàgina del correu electrònic

Trieu què es mostra al peu de pàgina dels missatges de correu electrònic del grup:

• Inclou el peu de pàgina estàndard de Grups: inclou un enllaç al missatge de groups.google.com i a la configuració de subscripció, si escau. Heu de tenir accés a Grups de Google al web per veure el missatge des de l'enllaç.
  • Inclou un peu de pàgina personalitzat: inclou el text que especifiqueu, com ara avisos legals i informació sobre la vostra organització. Hi ha un límit de 1.000 caràcters i només hi podeu afegir text.
Idioma dels correus electrònics del grup Introduïu l'idioma que s'utilitzarà a la informació generada pel sistema, com ara les notificacions i els peus de pàgina dels correus electrònics.
Respostes automàtiques

Marqueu les caselles per enviar respostes automàtiques als missatges entrants dels membres del grup o dels que no en són membres, tant si pertanyen a la vostra organització com si no.

Aquesta opció només es mostra si heu iniciat la sessió en un compte de la feina o d'un centre educatiu.

Publica respostes a

Trieu on voleu que s'enviïn les respostes a les publicacions del grup:

• Tots els membres del grup
  • Només els gestors del grup
  • Només els propietaris del grup
  • Només l'autor del missatge original
  • Un destinatari que triï el remitent
  • Una adreça personalitzada que especifiqueu
Mode de conversa

Activeu o desactiveu el mode de conversa. Aquest mode determina què passa amb els missatges nous que tenen exactament el mateix assumpte que una conversa amb activitat recent, però que no s'envien com a respostes a aquesta conversa.

Quan el mode de conversa està activat, aquests tipus de missatges s'afegeixen a la conversa com a resposta. Quan aquest mode està desactivat, aquests missatges generen una conversa nova.

Si desactiveu el mode de conversa, els missatges ja presents en una conversa no canviaran. Només afecta els missatges nous.

Moderació de membres

Opció de configuració Descripció
Qui pot gestionar els membres Trieu qui pot afegir o suprimir membres.
Qui pot modificar les funcions personalitzades Trieu qui pot canviar els permisos de les funcions de grup.
Funcions personalitzades Creeu i editeu funcions personalitzades per al vostre grup. Consulteu l'article sobre com podeu crear o editar una funció personalitzada.

Convertir un grup en una Safata d'entrada col·laborativa

Requereix la funció de propietari o de gestor.

Si heu iniciat la sessió en un compte de la feina o d'un centre educatiu, aquesta funció requereix Google Groups for Business.

Per activar les funcions de la Safata d'entrada col·laborativa, heu d'activar l'historial de converses. Per obtenir més detalls, consulteu com podeu activar o desactivar l'historial de converses.

1. Inicieu la sessió a Grups de Google.
  2. Feu clic al nom d'un grup.
  3. A l'esquerra, feu clic a Configuració del grup.
  4. A Activa altres funcions de Grups de Google, seleccioneu Safata d'entrada col·laborativa.

Canviar el nom, la descripció i la configuració de correu electrònic d'un grup

Requereix la funció de propietari o de gestor.

1. Inicieu la sessió a Grups de Google.
  2. Feu clic al nom d'un grup.
  3. A l'esquerra, feu clic a Configuració del grup.
  4. A la secció General, feu els canvis que vulgueu.
  5. Feu clic a Desa els canvis.

Definir les opcions de correu electrònic per a un grup

Requereix la funció de propietari o de gestor.

1. Inicieu la sessió a Grups de Google.
  2. Feu clic al nom d'un grup.
  3. A l'esquerra, aneu a Configuració del grup and then Opcions de correu electrònic.

4. Definiu les opcions de correu electrònic:
    • Prefix de l'assumpte: identifica el correu electrònic com a missatge del grup.
    • Peu de pàgina del correu electrònic: ajuda els usuaris a accedir a la configuració de la subscripció i a trobar el missatge a Grups de Google.
    • Mode de conversa: mostra els missatges de les converses per assumpte en lloc de mostrar cada missatge per separat quan es publica.
    • Publica respostes a: defineix on s'envien de manera predeterminada les respostes als missatges de grup quan es respon per correu electrònic.
      L'opció que seleccioneu aquí emplenarà automàticament el camp Per a quan respongueu a un missatge. Podeu canviar els destinataris manualment al missatge.
  5. Feu clic a Desa els canvis.

Definir la manera com els membres mostren la seva identitat

Requereix la funció de propietari o de gestor.

Podeu permetre que els membres publiquin amb un nom de visualització o bé demanar-los que enllacin els seus perfils de Google.

1. Inicieu la sessió a Grups de Google.
  2. Feu clic al nom d'un grup.
  3. A l'esquerra, feu clic a Configuració del grup and then Privadesa dels membres.
  4. Seleccioneu una de les formes d'identificació obligatòries.
  5. Feu clic a Desa els canvis.

Definir qui pot publicar, veure converses i unir-se al grup

Requereix la funció de propietari o de gestor.

1. Inicieu la sessió a Grups de Google.
  2. Feu clic al nom d'un grup.
  3. A l'esquerra, feu clic a Configuració del grup and then Polítiques de publicació.
  4. Seleccioneu els permisos que vulgueu per al grup.
  5. Feu clic a Desa els canvis.

Definir qui pot gestionar els membres i les funcions

Requereix la funció de propietari o de gestor.

1. Inicieu la sessió a Grups de Google.
  2. Feu clic al nom d'un grup.
  3. A l'esquerra, feu clic a Configuració del grup and then Moderació de membres.
  4. Seleccioneu els permisos que vulgueu per al grup.
  5. Feu clic a Desa els canvis.

Canviar la configuració d'una subscripció

1. Inicieu la sessió a Grups de Google.
  2. Feu clic al nom d'un grup.
  3. A l'esquerra, feu clic a La meva configuració de subscripció.
  4. A Subscripció, trieu una d'aquestes opcions:
    • Cada correu electrònic: els missatges s'envien individualment a mesura que es van publicant al grup.
    • Resum: s'envien diàriament fins a 25 missatges complets agrupats en correus electrònics individuals.
    • Versió abreujada: s'envien diàriament resums de fins a 150 missatges agrupats en correus electrònics individuals.
    • Cap correu electrònic: no s'envia cap missatge del grup.

Per rebre resums o versions abreujades dels missatges d'un grup, heu d'activar l'historial de les converses del grup.

5. Feu clic a Desa els canvis.