Ad Grantsin ja Blackbaud Luminaten konversioseurannan opas

Tapahtumakohtaisten konversioiden seuranta Blackbaud Luminate ‑varainkeruutyökaluilla

Voit mitata Ad Grantsin vaikutuksia rahankeräykseen seuraamalla kunkin konversion yksilöllisiä arvoja, kuten kertaluontoisia lahjoituksia tai tapahtumalippuostoksia. Jos käsittelet lahjoituksia verkkosivustollasi Blackbaud Luminaten kautta, tämän oppaan avulla voit asentaa tapahtumakohtaisten konversioarvojen seurantatyökalut jokaista saamaasi lahjoitusta varten. Seurannan avulla voit saada tarkemman käsityksen siitä, miten paljon lahjoituksia voit kerätä Ad Grants ‑tilin avulla.

Alla kerrotaan, miten voit seurata tapahtumakohtaisia arvoja verkkosivustollasi ja Blackbaud Luminate ‑sivuillasi.

Ennen kuin aloitat

Tapahtumakohtaisten arvojen konversioseurannan käyttöönotto verkkosivustoasi ja Blackbaud Luminate ‑sivujasi varten edellyttää seuraavia asioita:

Tässä artikkelissa kerrotaan ohjeet käyttöönottoon. Lue lisää konversioseurannan toiminnasta ja syistä sen käyttämiseen artikkelista Tietoja konversioseurannasta.

Vaihe 1: Linkitä Google Analytics ‑tili Google Ads ‑tiliin

Ad Grants ‑tilisi voi käyttää Google Analytics ‑tilisi tietoja mainosten tulosten parantamiseen. Voit linkittää tilisi näiden ohjeiden avulla. Jos käytät AdWords Expressiä, Google Ads ‐tilille tekemäsi muutokset siirtyvät AdWords Express ‐tilillesi. Jatka seuraamalla näitä ohjeita.

Vaihe 2: Lisää Google Analytics ‐tili Blackbaud Luminate ‐tilille

Voit käyttää yhtä Google Analytics ‐tiliä toiminnan seuraamiseen verkkosivustollasi ja Blackbaud Luminaten lahjoitussivuillasi sekä niiden välillä.

Voit lisätä Analyticsin Blackbaud Luminate ‑sivuillesi seuraamalla Blackbaud Luminate ‑tuen ohjeita Analyticsin lisäämiseen.

Vaihe 3: Ota Verkkokaupan seuranta käyttöön Google Analyticsissa

Voit käyttää Verkkokaupan seuranta ‐ominaisuutta vastaanottamiesi lahjoitusten seuraamiseen Blackbaud Luminate ‐lomakkeissa. Meidän on ensin otettava ominaisuus käyttöön Analytics-tililläsi. Tee näin:

• Klikkaa NÄKYMÄ‑sarakkeesta Verkkokaupan asetukset.

• Valitse Ota käyttöön verkkokauppa ‑kohdan asetukseksi KÄYTÖSSÄ. [Tehostettua verkkokauppaa ei tarvitse ottaa käyttöön.]

• Valitse Seuraava vaihe.

• Valitse Lähetä.

Lisätietoja ominaisuudesta on täällä.

Vaihe 4: Lisää Blackbaud Luminaten URL ‐osoite viittausten poissulkemisluetteloon

Kun lahjoittaja siirtyy ensisijaisesta verkkotunnuksestasi (yournonprofit.org) Blackbaud Luminate ‑sivullesi (https://secure3.convio.net/…), Analytics tulkitsee sen niin, että ensisijainen verkkotunnuksesi on ohjannut lahjoittajan toissijaiseen verkkotunnukseesi, ja laskee sen erillisinä käynteinä. Tämä ei vastaa lahjoittajien kokemusta, joten suosittelemme poissulkemisluettelon luomista.

Seuraa viittausten poissulkemisluettelon käyttöönotto-ohjeita ja lisää mahdolliset aliverkkotunnukset lahjoituksia, erikoistapahtumia tai oheistuotteita varten.

Vaihe 5: Ota verkkotunnusten välinen seuranta käyttöön Google Analyticsissa

]Jos olet upottanut Blackbaud Luminate ‑lomakkeen sivustosi sivulle, jotta lahjoittaja pysyy verkkosivustollasi (yournonprofit.org) koko tapahtuman ajan, voit siirtyä suoraan vaiheeseen 7]

Käynnit jotka alkavat ensisijaisesta verkkotunnuksestasi (yournonprofit.org) ja päättyvät Blackbaud Luminate ‐lahjoitussivulle (https://secure3.convio.net/…), voidaan tunnistaa käyttämällä Google Analyticsia, joka yhdistää ne toisiinsa. Jos haluat ottaa käyttöön verkkotunnusten välisen seurannan, seuraa näitä ohjeita. Huomaa, että raportointinäkymien ja suodattimien käyttöönotto ei ole pakollista.

Ota yhteyttä Blackbaud Luminaten tukeen, jos tarvitset apua ottaessasi verkkotunnusten välistä seurantaa käyttöön lahjoituslomakkeissasi.

Vaihe 6: Ota konversioseuranta käyttöön Ad Grants ‐tililläsi

Huomaa, että voi kestää 24–48 tuntia Analyticsin Verkkokaupan seuranta ‑ominaisuuden käyttöönoton jälkeen, ennen kuin tapahtumat voidaan tuoda Ad Grants ‐tilillesi.

Näin voit ottaa konversioseurannan käyttöön Google Adsissa:

• Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa työkalupainiketta ja valitse Konversiot (Mittaus-kohdasta).

• Lisää uusi konversio klikkaamalla vasemmasta yläkulmasta .

• Valitse Importoi.

• Valitse Google Analytics ‐valintanappi ja jatka

• Jos olet ottanut Verkkokaupan seurannan oikein käyttöön Analyticsissa, näet tapahtuman nimeltä Tapahtumat. Valitse tämä ja muut konversiot, jotka olet ottanut käyttöön järjestösi Analytics-tilillä.

• Valitse Importoi ja jatka.

• Klikkaa Valmis.

Voit nyt nähdä, mitkä mainokset, avainsanat ja kampanjat johtavat lahjoituksiin, sekä niiden lahjoitusarvot. Jos haluat nimetä ja muokata tapahtumakonversioiden asetuksia tarkemmin, seuraa näitä ohjeita.

Vaihe 7 (valinnainen): Tee 2 dollarin ylärajan ylittäviä manuaalisia hintatarjouksia ottamalla käyttöön konversiomäärän maksimointi käyttöön

Onnittelut! Käyttöönotto on valmis, ja nyt Google Ads voi auttaa sinua löytämään enemmän potentiaalisia lahjoittajia. Tämä onnistuu ottamalla konversiomäärän maksimointi ‐hintatarjousstrategia käyttöön.  Kampanjoissa manuaalisten ja useimpien automaattisten hintatarjoustyyppien enimmäisraja on yleensä 2,00 USD. Poikkeuksia ovat konversioihin perustuvat hintatarjousstrategiat: Maksimoi konversiot, CPA-tavoite tai ROAS-tavoite.  Nyt kun olet ottanut konversioseurannan käyttöön, voit ottaa käyttöön konversioihin perustuvat hintatarjousstrategiat, mikä rajoittaa enimmäishintaasi. Voit tehdä tämän ottamalla käyttöön Maksimoi konversiot Hintatarjousstrategia.

Tee näin:

• Siirry Google Adsin Kampanjat-osioon, joka löytyy vasemmanpuoleisesta valikosta Suositukset-kohdan alapuolelta ja Mainosryhmät-kohdan yläpuolelta.

• Valitse datanäkymästä vähintään yksi kampanja, jonka tarkoitus on lisätä lahjoituksia.

• Klikkaa muokkauspaneelin Muuta hintatarjousstrategiaa ‑osiossa olevaa muokkauslinkkiä.

• Valitse Maksimoi konversiot.

• Valitse Käytä.