Vejledning i konverteringssporing til Ad Grants og FrontStream Artez

Sådan sporer du transaktionsspecifikke konverteringer med FrontStream-værktøjer til indsamling

Du kan måle, hvor meget Ad Grants bidrager til din indsamling ved at spore de unikke værdier for hver konvertering, f.eks. engangsdonationer eller køb af billetter til events. Hvis du bruger FrontStream til at behandle donationer på dit website, hjælper denne vejledning dig med at installere transaktionsspecifikke konverteringsværdier for hver donation, du modtager.  Dette værktøj hjælper dig med at få et mere præcist billede af, hvor mange donationer din Ad Grants-konto hjælper dig med at indsamle.

I sektionerne nedenfor viser vi dig, hvordan du sporer transaktionsspecifikke værdier på dit website og dine Frontstream-sider.

Før du begynder

Du skal have følgende for at kunne konfigurere konverteringssporing for transaktionsspecifikke værdier på dit website og dine FrontStream-sider:

• En Ad Grants-konto : Har du ikke en endnu? Følg denne vejledning for at oprette en.

• En Google Analytics-konto : Du kan oprette en Google Analytics-konto uden beregning. Hvis du ikke allerede har en, kan du følge denne vejledning for at oprette en. Sørg for at fuldføre det sidste trin: Kopiér din Analytics-kode, og indsæt den som det første element i <HEAD> på alle de websider, du vil spore.

• En FrontStream-konto: Kontakt Hjælp til FrontStream , hvis du har brug for hjælp til siden for din indsamlingsbegivenhed eller din donationsformular

I denne artikel fortsætter vi direkte til konfigurationsvejledningen. Hvis du vil have flere oplysninger om, hvordan konverteringssporing fungerer, og hvorfor det er en fordel at bruge det, kan du læse Om konverteringssporing.

Trin 1: Knyt din Google Analytics-konto til din Google Ads-konto

Din Ad Grants-konto kan anvende oplysninger fra din Google Analytics-konto til at hjælpe med at forbedre dine annoncers effektivitet. Følg denne vejledning for at tilknytte din konto.

Hvis du bruger AdWords Express, overføres de ændringer, du foretager på din Google Ads-konto til din AdWords Express-konto. Følg vejledningen her.

Trin 2: Konfigurer en tilpasset FrontStream-webadresse

For at din nonprofitorganisation kan følge bidragydernes vej fra trin 1, hvor de ser en annonce til trin 2, hvor de besøger dit website og til trin 3, hvor de foretager en donation eller registrerer en begivenhed, skal den oprette et underdomæne som f.eks. https://secure.yournonprofit.org/.

Følg vejledningen i Hjælp til FrontStream for at konfigurere dette.

Trin 3: Føj din Google Analytics-konto til din FrontStream-konto

Du kan bruge én Google Analytics-konto til at spore adfærd både på og mellem dit website og dine FrontStream-donationssider.

Følg vejledningen i at tilføje widgets på supportsiden for FrontStream for at føje Analytics til dine FrontStream-sider.

Trin 4: Aktivér Sporing af e-handel i Google Analytics

Du kan bruge funktionen Sporing af e-handel til at spore de donationer, du modtager i FrontStream. Først skal du aktivere funktionen på din Analytics-konto. Sådan gør du:

•

• Klik på E-handelsindstillinger i kolonnen VISNING.

•

• Slå Aktivér e-handel TIL. [Du behøver ikke at aktivere "Udvidet e-handel".]

•

• Klik på Næste trin.

• Klik på Send.

Du kan få flere oplysninger om denne funktion her.

Trin 6: Føj dit underdomæne til listen over henvisningsekskluderinger

Når en bidragyder går fra dit primære domæne (yournonprofit.org) til dit underdomæne (secure.yournonprofit.org) på din FrontStream-side, fortolker Analytics det, som om bidragyderen er blevet henvist af dit første domæne til dit andet domæne, og Analytics opretter en ny session. Dette afspejler ikke nøjagtigt dine bidragyderes oplevelse, så vi anbefaler, at du opretter en ekskluderingsliste.

Følg vejledningen for at oprette en liste over henvisningsekskluderinger, hvor du tilføjer eventuelle underdomæner for donationer, særlige begivenheder eller merchandise.

Trin 7: Aktivér konverteringssporing på din Ad Grants-konto

Vær opmærksom på, at det kan tage 24-48 timer efter aktivering af Sporing af e-handel i Analytics, før alle dine mål kan importeres til din Ad Grants-konto.

Aktivér konverteringssporing i Google Ads ved at følge disse trin:

• Klik på værktøjsikonet øverst til højre, og vælg Konverteringer (under Måling)

• Klik på  knappen øverst til venstre for at tilføje en ny konvertering

• Vælg Importér

• Vælg alternativknappen "Google Analytics", og fortsæt

• Hvis du har aktiveret Sporing af e-handel korrekt i Analytics, vises der en konvertering med navnet "Transaktioner". Vælg den og eventuelle andre konverteringer, du har konfigureret på Analytics-kontoen for din nonprofitorganisation

• Vælg Importér og fortsæt

• Klik på Udfør

Du kan nu se, hvilke annoncer, søgeord og kampagner der fører til donationer samt den donationsværdi, der er tilskrevet hver enkelt donation. Hvis du vil navngive og tilpasse indstillingerne for dine transaktionskonverteringer yderligere, skal du følge vejledningen her.

Trin 8 (valgfrit): Byd over den manuelle budgivning på 2 USD ved at aktivere "Maksimér antal konverteringer"

Tillykke! Du har udført et godt stykke arbejde, og du kan nu drage stor fordel af det ved at lade Google Ads finde flere potentielle bidragydere. Det kan du gøre ved at aktivere en budstrategi for Maksimér antal konverteringer .

Sådan gør du:

1. Gå til sektionen "Kampagner" i Google Ads i menuen til venstre (under "Anbefalinger" og over "Annoncegrupper")

2. Vælg én eller flere kampagner, der har til formål at generere donationer, i datavisningen.

3. Klik på linket Rediger i sektionen "Skift budstrategi" i redigeringspanelet.

4. Vælg "Maksimér antal konverteringer".

5. Klik på Anvend.