Opsætning af Sporing af e-handel

Føj sporing af e-handel til dit website eller din app.

Du kan se data for e-handel i dine Analytics-rapporter ved at:

• Aktivere e-handel for hver visning, hvor du vil se data.
  • Tilføje sporingskode på dit website eller i din app for at indsamle dataene for e-handel og sende dem til Analytics. Denne opgave kræver, at du kan redigere i HTML og kode i JavaScript, eller at du får hjælp af en erfaren webudvikler.
I denne artikel kan du læse om følgende:

Aktivér e-handel for en visning

Du skal aktivere e-handel for hver visning, hvor du vil se dataene.

1. Log ind på Google Analytics.
  2. Klik på Administrator, og gå til den visning, som du vil bruge.
  3. Klik på E-handelsindstillinger i kolonnen VISNING.
  4. Indstil Aktivér e-handel til TIL.
  5. Valgfrit: Indstil Aktivér relaterede produkter til TIL.
  6. Klik på Næste trin.
  7. Klik på Send.

Konfiguration af sporingskode med Google Tag Manager

Læs guiden til konfiguration af Sporing af e-handel, hvis du bruger Google Tag Manager til at administrere din sporingskode.

Konfiguration af sporingskode (web)

Start med at konfigurere grundlæggende sidesporing, hvis du ikke allerede har gjort det.

Hvis du bruger en indkøbsvogn fra tredjepart eller sporer transaktioner på tværs af separate domæner, skal du konfigurere sporing på tværs af domæner. Hvis din software til indkøbvognen ligger på det samme domæne som dit website til e-handel, er det ikke nødvendigt at implementere sporing på tværs af domæner.

Hvis du vil indsamle data om e-handel fra et website, skal du tilføje JavaScript på websitet, så transaktions- og produktdata sendes til Analytics. Du kan få vejledning via følgende oplysninger på Google Developers:

Konfiguration af sporingskode (app)

Brug et af Analytics SDK'erne, hvis du vil indsamle data om e-handel fra en mobilapp.

Hvis du vil indsamle data om e-handel fra en enhed med forbindelse til internettet (f.eks. en kortterminal, men ikke et website eller en mobilapp), kan du få flere oplysninger under Sporing af e-handel eller Sporing af udvidet e-handel i udviklervejledningen til Measurement Protocol.

Relaterede ressourcer

google-developers-svg

gtm-logo-sm-svg