Beleid ten aanzien van accountbeheer

Een goed onderhouden account is van essentieel belang als u websitebezoekers op een effectieve manier wilt aanspreken. U moet zinvolle conversies bijhouden om inzicht te krijgen in uw resultaten en voortdurend te optimaliseren voor betere prestaties.

Accountstructuur

Een goed gestructureerd account is absoluut noodzakelijk om op het juiste moment de juiste advertentie aan uw doelgroep te tonen.

• Ad Grants-accounts moeten het volgende bevatten:
    • Specifieke geografische targeting om advertenties weer te geven op locaties waar gebruikers de informatie en services van uw non-profitorganisatie nuttig vinden.
      • Als u hoofdzakelijk advertenties weergeeft in uw lokale community, zouden uw advertenties uitsluitend moeten worden getoond in uw plaats of regio. Dit geldt bijvoorbeeld voor voedselbanken en gebedshuizen.
      • Als u een organisatie vertegenwoordigt die verschillende services biedt op lokaal en nationaal niveau, kunt u campagnes van elkaar scheiden per geografisch gebied om ervoor te zorgen dat gebruikers uw services kunnen gebruiken in hun specifieke regio.
      • Als u uw organisatie wilt promoten in een groter geografisch gebied (bijvoorbeeld als u een museum vertegenwoordigt dat bezoekers uit het hele land wil aantrekken), kunt u één campagne met een brede geografische targeting inzetten waarbij uw service en plaatsnaam worden aangegeven (zoals 'kunstmuseums in Amsterdam') en de rest van uw campagnes weergeven in de buurt van Amsterdam.
      •  Als uw organisatie noodhulp verleent in Nepal, maar uw primaire doel het verzamelen van donaties is en uw donateurs zich in Nederland bevinden, toont u uw advertenties in Nederland.
    • Ten minste twee actieve advertentiegroepen per campagne (als u niet uitsluitend slimme campagnes gebruikt), elk met een reeks nauw verwante zoekwoorden en twee actieve, unieke tekstadvertenties.
    • Ten minste twee unieke advertentie-extensies voor sitelinks.

Als uw account is gedeactiveerd, moet u ervoor zorgen dat uw account voldoet aan ons beleid en een heractivering aanvragen.

Prestaties

Ad Grants-accounts die niet uitsluitend gebruikmaken van slimme campagnes, moeten elke maand een klikfrequentie van 5% genereren (op accountniveau, niet per se voor elk zoekwoord). Als de CTR-vereiste gedurende twee opeenvolgende maanden niet wordt gehaald, wordt uw account tijdelijk gedeactiveerd. U kunt een heractivering aanvragen nadat u ervoor heeft gezorgd dat uw account aan deze suggesties voldoet.

Resultaten bijhouden

Als u Ad Grants wilt gebruiken om een zinvolle impact te genereren, moet het bijhouden van conversies zijn ingesteld voor uw account volgens specifieke vereisten die zijn afgestemd op de behoeften van non-profitorganisaties.

Voorbeelden van zinvolle conversiedoelen zijn donaties, aankopen, kaartverkoop, lidmaatschapsregistraties, aanmeldingen voor e-mailnieuwsbrieven, aanmeldingen van vrijwilligers, voltooide lidmaatschapsformulieren, ondertekende petities, voltooide quizzen, ingediende gegevensaanvragen, telefoontjes naar uw organisatie of tijd besteed aan content op uw website.

Voor accounts die op of na 22 april 2019 zijn gemaakt, moet ten minste één van de bovenstaande conversietypen worden ingesteld zoals beschreven in de Ad Grants-activeringsgids en moet ten minste één conversie per maand worden gegenereerd. Conversietypen zoals tijd besteed aan site- of homepagebezoeken kunnen aan uw account worden toegevoegd, maar moeten worden uitgesloten van 'Conversies' en de categorie 'Overig' gebruiken.

Voor accounts die op of na 1 januari 2018 zijn gemaakt of accounts die een op conversies gebaseerde slimme biedstrategie gebruiken, moet het bijhouden van conversies worden ingesteld zoals beschreven in de Handleiding voor het bijhouden van conversies in Ad Grants en moet ten minste één conversie per maand worden gegenereerd.

Als uw account wordt gedeactiveerd, kunt u een heractivering aanvragen nadat u wijzigingen heeft aangebracht om ervoor te zorgen dat het account aan het beleid voldoet.

Bieden

Omdat we graag willen dat begunstigden goede prestaties behalen, vereist Ad Grants dat accounts die op of na 22 april 2019 zijn gemaakt, gebruikmaken van op conversies gebaseerde slimme biedingen voor alle campagnes (tenzij er slimme campagnes worden gebruikt). Elke campagne moet een van de volgende biedingsinstellingen gebruiken: 'Aantal conversies maximaliseren', 'Conversiewaarde maximaliseren', 'Doel-CPA' of 'Doel-ROAS'.

Als uw account wordt gedeactiveerd, kunt u een heractivering aanvragen nadat u wijzigingen heeft aangebracht om ervoor te zorgen dat het account aan het beleid voldoet.

Beheer door derden

Google Ad Grantees mogen samenwerken met accountmanagers van derden.  Gecertificeerde Ad Grants-professionals vormen een netwerk van aanbevolen partners voor begunstigden.

Betrokkenheid bij het programma

We zijn altijd op zoek naar manieren om het Ad Grants-programma te verbeteren. We horen graag wat uw organisatie nodig heeft en hoe we u kunnen helpen. We sturen periodiek een programma-enquête naar alle begunstigden om inzicht te krijgen in hoe uw organisatie Ad Grants gebruikt. U moet de enquête invullen om te kunnen deelnemen aan het programma.

Bekijk uw meldingen in het product en zorg ervoor dat het e-mailadres dat wordt gebruikt voor meldingen is aangemeld voor de ontvangst van onze e-mails, zodat u deze meldingen ontvangt.

Als uw account is gedeactiveerd, kunt u een heractivering aanvragen nadat u de enquête heeft ingevuld.

Als wordt geconstateerd dat een account het programmabeleid schendt, wordt dit automatisch opgeschort zonder voorafgaande kennisgeving. Google behoudt zich het recht voor om de aanvraag of deelname van een organisatie op elk moment en om welke reden dan ook goed te keuren of te weigeren, en kan deze deelnamevereisten op elk gewenst moment aanvullen of wijzigen.