Tilinhallintakäytäntö

Verkkosivuston kävijöiden tavoittaminen ei onnistu ilman hyvin hoidettua tiliä. Merkityksellisten konversioiden seuranta on tärkeää tulosten tulkinnan ja tehokkuuden jatkuvan optimoinnin kannalta.

Tilin rakenne

Hyvin jäsennelty tili on paras tapa varmistaa, että käyttäjä näkee oikean mainoksen oikeaan aikaan.

• Ad Grants ‑tilillä on oltava
    • tarkka maantieteellinen kohdistus mainosten näyttämiseksi siellä, missä järjestön tiedoista ja palveluista on käyttäjille hyötyä
      • Jos toiminta keskittyy paikalliseen yhteisöön (esim. ruokapankki tai uskonnollinen paikka), mainosten pitäisi näkyä vain kyseisessä kaupungissa tai lähiympäristössä.
      • Jos edustat organisaatiota, joka tarjoaa eri palveluita paikallisesti ja valtakunnallisesti, erota kampanjat maantieteellisen alueen mukaan varmistaaksesi, että käyttäjät voivat hyötyä palveluistasi omalla alueellaan.
      • Jos haluat tehdä organisaatiotasi tunnetuksi laajemmalla maantieteellisellä alueella (eli jos esimerkiksi haluat museoosi vierailijoita joka puolelta maata), voit kohdistaa yhden kampanjan laajemmalle alueelle käyttämällä avainsanoja, jotka viittaavat tarjoamaasi palveluun ja kaupungin nimeen, kuten "taidemuseot Torontossa". Suurin osa kampanjoista voi keskittyä näyttämään mainoksia Toronton lähellä.
      •  Jos tarjoat hätäapua Nepalissa mutta tärkein tavoitteesi verkossa on kerätä lahjoituksia Yhdysvalloissa asuvilta lahjoittajilta, näytä mainoksia Yhdysvalloissa.
    •  kampanjaa kohden vähintään kaksi aktiivista mainosryhmää (jos et käytä ainoastaan Älykkäitä kampanjoita), joissa on toisiinsa olennaisesti liittyviä avainsanoja, sekä kaksi aktiivista, yksilöllistä tekstimainosta
    • vähintään kaksi yksilöllistä sivustolinkkimainoslaajennusta.

Jos tilisi on poistettu käytöstä, muokkaa se vaatimusten mukaiseksi ja pyydä sen uudelleenaktivointia.

Kehitys

Ad Grants ‑tilien klikkausprosentin on oltava joka kuukausi vähintään viisi prosenttia (tilitasolla, ei välttämättä avainsanakohtaisesti), jos tilillä ei käytetä ainoastaan Älykkäitä kampanjoita. Jos et pääse klikkausprosenttitavoitteeseen kahtena peräkkäisenä kuukautena, tilisi poistetaan väliaikaisesti käytöstä. Voit pyytää tilin uudelleenaktivointia, kun tilisi on muokattu vaatimusten mukaiseksi näiden ohjeiden avulla.

Tulosten seuraaminen

Jotta Ad Grantsilla voidaan saada aikaan merkittäviä vaikutuksia, tilisi konversioseurannan on oltava määritetty niin, että se vastaa järjestöjen tarpeiden mukaan räätälöityjä vaatimuksia.

Merkityksellisten konversioiden tavoitteita voivat olla esimerkiksi lahjoitukset, ostokset, myydyt liput, jäsenyysrekisteröinnit, sähköpostien tilaukset, uudet vapaaehtoiset, täytetyt jäsenyyslomakkeet, allekirjoitetut vetoomukset, täytetyt kyselyt, tietopyynnöt, puhelinsoitot organisaatioon tai verkkosivuston sisällön sitouttavuus.

Jos tili on luotu 22.4.2019 tai sen jälkeen, vähintään yksi edellä mainituista konversiotyypeistä on määritettävä Ad Grants ‑aktivointioppaassa kuvatulla tavalla ja tilin on tuotettava vähintään yksi konversio kuukaudessa. Voit lisätä tilille konversiotyyppejä, kuten sivustolla vietetty aika tai vierailut etusivulla, mutta ne on jätettävä pois Konversiot-kohdasta ja lisättävä Muu-luokkaan.

Jos tili on luotu 1.1.2018 tai sen jälkeen tai tilillä on käytössä konversioihin perustuva Smart Bidding ‑hintatarjousstrategia, kelvollinen konversioseuranta on määritettävä Ad Grants ‑konversioseurantaoppaassa kuvatulla tavalla ja tilin on tuotettava vähintään yksi konversio kuukaudessa.

Jos tilisi poistetaan käytöstä, voit pyytää sen palauttamista tehtyäsi sisällöstä sääntöjen mukaista.

Hintatarjoukset

Parantaakseen avustusten saajien tuloksia Ad Grants edellyttää 22.4.2019 alkaen luoduilta tileiltä Smart Bidding ‑hintatarjousstrategian käyttöä kaikissa kampanjoissa, ellei tili käytä Älykkäitä kampanjoita. Jokaisessa kampanjassa on käytettävä joko Maksimoi konversiot-, Maksimoi konversioarvo-, CPA-tavoite- tai Tavoiteltu mainostuotto ‑hintatarjousstrategiaa.

Jos tilisi poistetaan käytöstä, voit pyytää sen palauttamista tehtyäsi sisällöstä sääntöjen mukaista.

Kolmannen osapuolen hallinnointi

Google Ad Grants ‑avustuksen saajat voivat tehdä yhteistyötä kolmannen osapuolen tilin hallinnoijien kanssa.  Ad Grantsin sertifioidut ammattilaiset ovat saajille suositeltavien kumppanien verkosto.

Ohjelmaan osallistuminen

Pyrimme jatkuvasti parantamaan Ad Grants ‑ohjelmaa. Kuulemme mielellämme, mitä tarpeita organisaatiollasi on ja miten voimme tukea sitä. Lähetämme ajoittain kaikille saajille ohjelmakyselyn, jonka avulla selvitetään, miten järjestösi käyttää Ad Grantsia ja hyötyy siitä. Kyselyyn vastaaminen tarkkaan harkitusti on ohjelmaan osallistumisen edellytys.

Jotta voit saada ilmoituksia, varmista, että ilmoitusten sähköpostiosoitteesi on lisätty sähköpostiviestiemme tilauslistalle

Jos tilisi poistetaan käytöstä, voit pyytää sen palauttamista vastattuasi kyselyyn.

Kaikki ohjelmasääntöjä rikkovat tilit voidaan jäädyttää automaattisesti ilman erillistä ilmoitusta. Google pidättää itsellään oikeuden hyväksyä tai hylätä organisaation hakemuksen tai osallistumisen milloin ja mistä syystä tahansa. Google voi myös täydentää tai tarkistaa näitä kelpoisuusvaatimuksia milloin tahansa.