Tilausongelmien korjaaminen

Valitse seuraavista ongelmaasi vastaavat ohjeet.

Puuttuvien tilausten löytäminen

Jos et löydä tilauksia, tarkista että olet kirjautuneena oikealle tilille.

Muista kirjautua sille Google-tilille, jolla tilauksesi ovat. Katso, miten lisäät tilin tai vaihdat tiliä.
  • Tilaussovelluksen yhteydessä käyttämäsi sähköpostiosoite ei välttämättä ole sama kuin Google-tilisi sähköpostiosoite.
  • Etsi tilauksen kuittia muilta sähköpostitileiltä löytääksesi tilin, jolla tilaus tehtiin.
  • Kysy asiasta perheenjäseniltä. Olet voinut tehdä tilauksen perheenjäsenen tilillä.

Sovellusten sisäiseen tilaussisältöön liittyvät ongelmat

Jos sinulla on ongelmia sovelluksen sisäisen sisällön kanssa ja haluat antaa palautetta tai pyytää apua, voit ottaa yhteyttä sovelluksen kehittäjään.

Sinun kannattaa ottaa yhteyttä sovelluskehittäjään, jotta voit

• saada ohjeita sovellukseen tai peliin liittyvän ongelman ratkaisemiseen
  • saada lisätietoa sovelluksen tai tilauksen käyttämisestä
  • kysyä sovelluksen sisäisestä ostoksesta, jota ei toimitettu
  • saada apua, jos sinulla on kirjautumisongelmia tiettyjen sovellusten kanssa.
Katso ohjeet sovelluskehittäjien tavoittamiseen.

Tärkeää tietoa PayTM:n käyttäjille Intiassa

Tärkeää:

Reserve Bank of Indian PayTM Payments Bank Ltd ‑lehdistötiedotteen mukaisesti 15.3.2024 alkaen PayTM:n e-lompakoiden, debit-korttien ja verkkopankkien käyttäjät saattavat kokea häiriöitä Play-ostokokemuksessa Google Playssa. Käyttäjiä kehotetaan päivittämään aiemmat tilauksensa ja lisäämään varamaksutavan keskeytysten välttämiseksi. Lue lisää maksutapojen hallinnoinnista ja listasta Google Playssa hyväksytyistä maksutavoista Intiassa.

Veloitusongelman korjaaminen, kun sovellus on jo poistettu

Jos poistit sovelluksen, sinun on silti peruttava tilaus, tai sinua veloitetaan edelleen.

1. Siirry Android-laitteella Google Playn tilauksiin.
  2. Valitse peruttava tilaus.
  3. Valitse Peru tilaus.
  4. Seuraa ohjeita.

Katso, miten hyvitystä pyydetään.

Tilauksen maksuongelmien korjaaminen

Jos maksutapasi katosi tai varastettiin tai sait sähköpostin sen hylkäämisestä, kokeile toista maksutapaa.

1. Avaa Google Play Kauppa Google Play Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Varmista, että olet kirjautunut oikealle Google-tilille.
  3. Valitse Valikko Valikko ja sittenTilaukset.
  4. Valitse päivitettävä tilaus.
  5. Valitse jokin näistä:
    • Jos tilaus on aktiivinen, valitse Hallinnoi.
    • Jos haluat korjata maksutavan, valitse Päivitä.
  6. Päivitä maksutapa ohjeiden mukaisesti.

Tärkeää: Jos maksutapasi hylätään tai sen kate ei riitä, tilauksesi voidaan peruuttaa. Jos näin käy, tee tilaus uudelleen.

Android Tietokone