Kan inte öppna, läsa in eller ladda ned appar från Play Butik

Testa stegen nedan för att åtgärda problem med Google Play. De kan vara till hjälp om
  • du inte kan ladda ned eller installera appar eller spel från Google Play Butik
  • du inte kan ladda ned musik, filmer, tv-program eller annat innehåll från Google Play
  • du inte kan öppna eller läsa in appen Google Play Butik, eller om den kraschar efter att den öppnas
  • nedladdningar och uppdateringar av appar fastnar och inte slutförs.

Steg 1: Kontrollera att du har en stark anslutning till Wi-Fi eller mobildata

Kontrollera att du har en stabil internetanslutning. Försök att ansluta till ett Wi-Fi-nätverk om du kan. Kontrollera att du har en stark mobildataanslutning i stället om du inte har tillgång till Wi-Fi. Försök sedan att ladda ned igen.

Få mer hjälp med anslutningsproblem på Android-enheter

Steg 2: Rensa cacheminnet och data i Play Butik

På så sätt blir appen som ny, vilket kan lösa problemet.

1. Öppna appen Inställningar Inställningar på enheten.
  2. Tryck på Appar och aviseringar följt av Visa alla appar.
  3. Rulla nedåt och tryck på Google Play Butik Google Play.
  4. Tryck på Lagringsutrymme följt av Rensa cacheminne.
  5. Tryck på Rensa data.
  6. Öppna appen Play Butik och försök ladda ned igen.

Steg 3: Starta om enheten

Starta om enheten om problemen kvarstår efter att du har rensat cacheminnet och data i Play Butik.

1. Tryck länge på strömbrytaren tills menyn öppnas.
  2. Tryck på Stäng av eller Starta om om det alternativet visas.
  3. Om det behövs trycker du länge på avstängningsknappen tills enheten startar igen.

Om du fortfarande har problem

Om detta inte hjälper hittar du fler felsökningssteg här.