Vi tar forholdsregler for brukerstøtteekspertene våre i forbindelse med COVID-19. Derfor har vi for øyeblikket redusert bemanning. Se hvilke muligheter du har for å få kontakt med en brukerstøttespesialist, eller gå til brukerstøtten for å få mer informasjon

Avslutt abonnementer, sett dem på pause eller endre dem på Google Play

Abonnementer på Google Play fornyes automatisk, med mindre du avslutter dem.

Sørg for at du er logget på Google-kontoen som har abonnementene dine.

Avslutt abonnementer

Du kan bruke arbeidsflyten vår for selvhjelp for å avslutte abonnementer.

Avslutt abonnementer

Administrer abonnementene dine på Google Play

Avslutt abonnementer i Google Play-appen
Viktig: Abonnementet avsluttes ikke selv om du avinstallerer appen.
  1. Åpne Google Play-appen Google Play.
  2. Trykk på profilikonet øverst til høyre.
  3. Trykk på Betalinger og abonnementer og deretter Abonnementer.
  4. Velg abonnementet du vil avslutte.
  5. Trykk på Si opp abonnementet.
  6. Følg veiledningen.
Tips: Hvis du har et abonnement for en app som fjernes fra Google Play, blir abonnementet avsluttet for fremtidige perioder. Du får ikke refusjon for tidligere abonnementsperioder.
Start eller avslutt abonnementer på nytt

Hvis abonnementet ditt er avsluttet, men fortsatt er aktivt

1. Åpne Google Play-appen Google Play.
  2. Trykk på profilikonet øverst til høyre.
  3. Trykk på Betalinger og abonnementer og deretter Abonnementer.
  4. Velg abonnementet du vil starte igjen.
  5. Trykk på Abonner på nytt.
  6. Følg veiledningen.

Hvis abonnementet er avsluttet, men er utløpt

Hvis du har avsluttet abonnementet og abonnementstiden som var igjen, er utløpt, kan du konfigurere abonnementet på nytt.

Tips: Det kan hende at enkelte abonnementer ikke kan gjenopprettes.
Få refusjon for abonnementer
Du finner informasjon om refusjon for abonnementer under returer og refusjoner på Google Play.
Sett abonnementer på pause

For enkelte apper kan også du sette abonnementet ditt på pause. Når du setter et abonnement på pause, starter pausen når den inneværende faktureringsperioden er over.

1. Åpne Google Play-appen Google Play.
  2. Trykk på profilikonet øverst til høyre.
  3. Trykk på Betalinger og abonnementer og deretter Abonnementer.
  4. Velg abonnementet du vil sette på pause.
  5. Trykk på Administrer og deretter Sett betalinger på pause.
  6. Velg hvor lenge betalingene skal settes på pause.
  7. Trykk på Bekreft.
Gjenoppta betalinger for abonnementer som er satt på pause

Du kan når som helst gjenoppta abonnementet ditt.

1. Åpne Google Play-appen Google Play.
  2. Trykk på profilikonet øverst til høyre.
  3. Trykk på Betalinger og abonnementer og deretter Abonnementer.
  4. Velg abonnementet du vil starte igjen.
  5. Trykk på Abonner på nytt.
  6. Følg veiledningen.
Endre betalingsmåten for et abonnement

Den samme betalingsmåten som du brukte til å kjøpe abonnementet, belastes når abonnementet fornyes. Fornyelser kan tre i kraft 24 timer før hver abonnementsperiode starter.

Sånn endrer eller oppdaterer du betalingsmåten:

1. Åpne Google Play-appen Google Play.
  2. Trykk på profilikonet øverst til høyre.
  3. Trykk på Betalinger og abonnementer og deretter Abonnementer.
  4. Velg abonnementet du vil oppdatere.
  5. Trykk på Administrer og deretter Oppdater.
  6. Følg veiledningen for å oppdatere betalingsmåten.

Hvis betalingsmåten avvises eller ikke har nok saldo til å dekke kjøpet, kan abonnementet bli avsluttet. Legg til en alternativ betalingsmåte, eller konfigurer abonnementet ditt på nytt.

Sjekk abonnementene dine og de tilknyttede fornyelsesdatoene

1. Gå til abonnementene dine.
    • På Android-enheter:
      1. Åpne Google Play-appen Google Play.
      2. Trykk på profilikonet øverst til høyre.
      3. Trykk på Betalinger og abonnementer og deretter Abonnementer.
  2. Gå gjennom abonnementslisten under «Abonnementer», og se etter abonnementer som er utløpt eller har avviste betalingsmåter.

Dette skjer når du sier opp

Når du sier opp et abonnement, kan du fortsatte bruke det i perioden du har allerede har betalt for.

Hvis du for eksempel kjøper et årsabonnement til 100 kroner 1. januar og sier det opp 1. juli

• har du tilgang til abonnementet frem til 31. desember
  • belastes du ikke for et nytt årsabonnement 1. januar året etter
  • mister du tilgangen til apper og spill som koster penger, kjøp i apper og annonsefrie opplevelser som du har tilgang til via abonnementet ditt.
What happens after you cancel Play Pass

Any apps you installed from Play Pass and their data will remain on your device.

For content you obtained via Play Pass:

• Paid apps will prompt you to buy the app or subscribe to Play Pass.
  • In-app purchases will be removed, but available for individual purchase.
  • Ads will reappear in apps where they were removed.
  • If you join Play Pass again, all this content will be unlocked again.