Opsig et abonnement, sæt et abonnement på pause, eller foretag ændringer i et abonnement i Google Play

Abonnementer i Google Play fornyes automatisk, medmindre du opsiger dem.

Sørg for at logge ind på den Google-konto, du bruger til dine abonnementer.

Opsig et abonnement

Du kan bruge vores selvhjælp til at opsige et abonnement.

Opsig et abonnement

Opsig et abonnement i Google Play-appen

Hvis du afinstallerer appen, medfører det ikke opsigelse af dit abonnement.

1. Åbn Google Play Butik Google Play på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tjek, om du er logget ind på den rigtige Google-konto.
  3. Tryk på menuen Menuog derefter Abonnementer.
  4. Vælg det abonnement, du vil opsige.
  5. Tryk på Opsig abonnement.
  6. Følg vejledningen.

Hvis du har abonnement på en app, og appen fjernes fra Google Play, opsiges dit fremtidige abonnement. Dine tidligere abonnementer refunderes ikke.

Hvad sker der, når du har opsagt et abonnement

Når du opsiger et abonnement, kan du stadig bruge dit abonnement i det tidsrum, du allerede har betalt for.

Hvis du f.eks. køber et 1-årsabonnement den 1. januar for 100 kr. og beslutter at opsige abonnementet den 1. juli:

• Vil du have adgang til abonnementet indtil den 31. december.
  • Debiteres du ikke 100 DKK for et nyt årsabonnement den 1. januar det efterfølgende år.
  • Mister du adgang til købeapps og -spil, køb i apps og reklamefri oplevelser, der er låst op via dit abonnement.
What happens after you cancel Play Pass

Any apps you installed from Play Pass and their data will remain on your device.

For content you obtained via Play Pass:

• Paid apps will prompt you to buy the app or subscribe to Play Pass.
  • In-app purchases will be removed, but available for individual purchase.
  • Ads will reappear in apps where they were removed.
  • If you join Play Pass again, all this content will be unlocked again.

Start eller abonner på et abonnement igen

Hvis dit abonnement er opsagt, men stadig aktivt

Tip! Nogle abonnementer kan muligvis ikke abonneres på igen.

1. Åbn Google Play-appen Google Play.
  2. Tryk på profilikonet øverst til højre.
  3. Tryk på Betalinger og abonnementer efterfulgt af Abonnementer.
  4. Vælg det abonnement, du vil starte igen.
  5. Tryk på Abonner igen.
  6. Følg vejledningen.

Hvis dit abonnement er opsagt og udløbet

Hvis du har opsagt dit abonnement, og den resterende tid på abonnementet er udløbet, kan du tegne dit abonnement igen.

Få en refusion for et abonnement

Se returneringer og refusioner i Google Play for at få flere oplysninger om refusion af abonnementer

Sæt et abonnement på pause

I nogle apps kan du også sætte dit abonnement på pause. Når du gør det, sættes abonnementet på pause, når din aktuelle faktureringsperiode slutter.

1. Åbn Google Play-appen Google Play.
  2. Tryk på profilikonet øverst til højre.
  3. Tryk på Betalinger og abonnementer efterfulgt af Abonnementer.
  4. Vælg det abonnement, du vil sætte på pause.
  5. Tryk på Administrer efterfulgt af Sæt betalinger på pause.
  6. Vælg, hvor længe du vil sætte betalinger på pause.
  7. Tryk på Bekræft.

Genstart betalinger for et abonnement, der er sat på pause

Du kan genoptage dit abonnement når som helst.

1. Åbn Google Play-appen Google Play.
  2. Tryk på profilikonet øverst til højre.
  3. Tryk på Betalinger og abonnementer efterfulgt af Abonnementer.
  4. Vælg det abonnement, du vil starte igen.
  5. Tryk på Abonner igen.
  6. Følg vejledningen.

Foretag ændringer i dine abonnementer

Tjek dine abonnementer og fornyelsesdatoer
  1. Gå til dine abonnementer.
    • På en Android-enhed:
      1. Åbn Google Play-appen Google Play.
      2. Tryk på profilikonet øverst til højre.
      3. Tryk på Betalinger og abonnementer efterfulgt af Abonnementer.
  2. Under "Abonnementer" kan du tjekke, om der er abonnementer på listen, som er udløbet, eller abonnementer, hvor betalingsmetoden er afvist.
Skift betalingsmetode for et abonnement

Når dit abonnement fornys, bruges den samme betalingsmetode, som da du købte abonnementet. Abonnementer kan blive fornyet 24 timer inden starten af hver abonnementsperiode.

Sådan skifter eller opdaterer du den betalingsmetode, der anvendes:

1. Open the Google Play app Google Play.
  2. At the top right, tap the profile icon.
  3. Tap Payments & subscriptions efterfulgt af Subscriptions.
  4. Select the subscription you want to update.
  5. Tap Manage efterfulgt af Update.
  6. Follow the instructions to update your payment method.

Hvis din betalingsmetode afvises, eller der ikke er tilstrækkelige pengemidler, opsiges dit abonnement muligvis. Tilføj en alternativ betalingsmetode, eller konfigurer dit abonnement igen.