Tilauksen peruuttaminen, keskeyttäminen tai muuttaminen Google Playssa

Google Play ‑tilaukset uusiutuvat automaattisesti, ellet lopeta tilausta.

Muista kirjautua sille Google-tilille, joka sisältää tilauksesi.

Tilauksen peruuttaminen

Voit peruuttaa tilauksen omatoimisesti ohjeidemme avulla.

Tilauksen peruuttaminen

Tilausten ylläpito Google Playssa

Tilauksen peruminen Google Play ‑sovelluksella
Tärkeää: Tilausta ei peruta, vaikka poistaisit sovelluksen asennuksen.
  1. Siirry Android-laitteella Google Playn tilauksiin.
  2. Valitse peruttava tilaus.
  3. Valitse Peru tilaus.
  4. Seuraa ohjeita.
Vinkki: Jos sinulla on tilaus sovelluksessa, joka poistetaan Google Playsta, tuleva tilauksesi perutaan. Aiempia tilauksiasi ei hyvitetä.
Tilauksen palauttaminen tai uudelleentilaaminen

Jos tilauksesi on peruttu, mutta edelleen aktiivinen

1. Avaa Google Play ‑sovellus Google Play.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaketta.
  3. Valitse Maksut ja tilaukset ja sitten Tilaukset.
  4. Valitse tilaus, jonka haluat aloittaa uudelleen.
  5. Valitse Tilaa uudelleen.
  6. Seuraa ohjeita.

Jos tilauksesi on peruttu ja vanhentunut

Jos perut tilauksesi ja tilauksesi jäljellä oleva aika on vanhentunut, tee tilaus uudelleen.

Vinkki: Kaikkia tilauksia ei välttämättä voi tehdä uudelleen.
Hyvitykset tilauksista
Lisätietoja tilausten hyvityksistä on Google Playn palautuksista ja hyvityksistä.
Tilauksen keskeyttäminen

Jotkut sovellukset antavat myös mahdollisuuden keskeyttää tilauksen. Kun keskeytät tilauksen, tilaus keskeytetään nykyisen laskutuskauden lopussa.

1. Avaa Google Play ‑sovellus Google Play.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaketta.
  3. Valitse Maksut ja tilaukset ja sitten Tilaukset.
  4. Valitse keskeytettävä tilaus.
  5. Valitse Hallinnoi ja sitten Keskeytä maksut.
  6. Valitse maksujen keskeytyksen ajanjakso.
  7. Valitse Vahvista.
Keskeytetyn tilauksen maksujen uudelleen käynnistäminen

Voit jatkaa tilausta milloin tahansa.

1. Avaa Google Play ‑sovellus Google Play.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaketta.
  3. Valitse Maksut ja tilaukset ja sitten Tilaukset.
  4. Valitse tilaus, jonka haluat aloittaa uudelleen.
  5. Valitse Tilaa uudelleen.
  6. Seuraa ohjeita.
Tilauksen maksutavan muuttaminen

Tilaus veloitetaan uusimispäivänä samalta maksutavalta, jolla maksoit alkuperäisen tilauksen. Uusittu tilaus saattaa alkaa jo 24 tuntia ennen tilausjakson alkua.

Näin voit vaihtaa tai päivittää käytetyn maksutavan:

1. Avaa Google Play ‑sovellus Google Play.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaketta.
  3. Valitse Maksut ja tilaukset ja sitten Tilaukset.
  4. Valitse päivitettävä tilaus.
  5. Valitse Hallinnoi ja sitten Päivitä.
  6. Päivitä maksutapa ohjeiden mukaisesti.

Jos maksutapasi hylätään tai sillä ei ole riittävästi katetta, tilauksesi voidaan perua. Lisää varamaksutapa tai tee tilaus uudelleen.

Tilausten ja uusimispäivien tarkistaminen:

1. Siirry tilauksiisi.
    • Android-laitteella:
      1. Avaa Google Play ‑sovellus Google Play.
      2. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaketta.
      3. Valitse Maksut ja tilaukset ja sitten Tilaukset.
  2. Tarkista Tilaukset-kohdasta vanhentuneet tilaukset tai tilaukset, joissa maksutapa on hylätty.

Peruuttamisen seuraukset

Kun peruutat tilauksen, voit edelleen käyttää sitä maksamasi ajan.

Jos esimerkiksi teet 1. tammikuuta vuoden mittaisen tilauksen, jonka hinta on 10 $, ja peruutat tilauksesi 1. heinäkuuta, ja päätät peruuttaa tilaukseni 1. heinäkuuta:

• Voit käyttää tilausta 31. joulukuuta asti.
  • Sinulta ei veloiteta uutta 10 $:n vuositilausmaksua seuraavan tammikuun 1. päivänä.
  • Menetät pääsyn tilauksen sisältämiin maksullisiin sovelluksiin ja peleihin, sovelluksen sisäisiin ostoksiin sekä mainosvapaisiin käyttökokemuksiin.
Mitä tapahtuu Play Passin perumisen jälkeen

Play Passista asentamasi sovellukset ja niiden data säilyvät laitteellasi.

Play Passin kautta hankittu sisältö:

• Maksullisissa sovelluksissa sinua kehotetaan ostamaan kyseinen sovellus tai tilaamaan Play Pass.
  • Sovelluksen sisäiset ostokset poistetaan, mutta ne ovat saatavilla yksittäisinä ostoksina.
  • Mainoksia näkyy taas sovelluksissa, joista ne oli poistettu.
  • Jos liityt Play Passiin uudelleen, kaikki tämä sisältö on taas saatavilla.