Opsig et abonnement, sæt et abonnement på pause, eller foretag ændringer i et abonnement i Google Play

Abonnementer i Google Play fornyes automatisk, medmindre du afmelder dem.

Sørg for at logge ind på den Google-konto, du bruger til dine abonnementer.

Opsig et abonnement

Hvis du afinstallerer appen, medfører det ikke opsigelse af dit abonnement.

1. Åbn Google Play Butik Google Play på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tjek, om du er logget ind på den rigtige Google-konto.
  3. Tryk på menuen menuenog så Abonnementer.
  4. Vælg det abonnement, du vil opsige.
  5. Tryk på Opsig abonnement.
  6. Følg vejledningen.

Hvis du har abonnement på en app, og appen bliver fjernet fra Google Play, opsiges dit fremtidige abonnement. Dine tidligere abonnementer refunderes ikke.

Hvad sker der, når du har opsagt et abonnement

Når du opsiger et abonnement, kan du stadig bruge dit abonnement i det tidsrum, du allerede har betalt for.

Hvis du f.eks. køber et 1-årsabonnement den 1. januar for 100 kr. og beslutter at opsige abonnementet den 1. juli:

• Vil du have adgang til abonnementet indtil den 31. december.
  • Bliver du debiteret 100 kr. for et nyt årsabonnement i januar det efterfølgende år.

Genaktiver eller gendan et abonnement

Hvis dit abonnement er opsagt, men stadig aktivt

1. Åbn Google Play Butik Google Play på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tjek, om du er logget ind på den rigtige Google-konto.
  3. Tryk på menuen menuenog så Abonnementer.
  4. Vælg det abonnement, du vil gendanne.
  5. Tryk på Gendan.
  6. Følg vejledningen.

Bemærk! Visse abonnementer kan muligvis ikke gendannes.

Hvis dit abonnement er opsagt og udløbet

Hvis du har opsagt dit abonnement, og den resterende tid på abonnementet er udløbet, kan du tegne dit abonnement igen.

Refusion i forbindelse med abonnementer

Se returneringer og refusioner i Google Play for at få flere oplysninger om refusion af abonnementer

Sæt et abonnement på pause

I nogle apps kan du også sætte dit abonnement på pause. Når du gør det, sættes abonnementet på pause, når din aktuelle faktureringsperiode slutter.

1. Åbn Google Play Butik Google Play på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tjek, om du er logget ind på den rigtige Google-konto.
  3. Tryk på menuen menuenog så Abonnementer.
  4. Vælg det abonnement, du vil sætte på pause.
  5. Tryk på Administrer og så Sæt betalinger på pause.
  6. Vælg, hvor længe du vil sætte betalinger på pause.
  7. Tryk på Bekræft.

Genstart betalinger for et abonnement, der er sat på pause

Du kan genoptage dit abonnement når som helst.

1. Åbn Google Play Butik Google Play på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tjek, om du er logget ind på den rigtige Google-konto.
  3. Tryk på menuen menuenog så Abonnementer.
  4. Vælg det abonnement, du vil starte igen.
  5. Tryk på Administrer og så Genoptag.

Foretag ændringer i dine abonnementer

Tjek dine abonnementer og fornyelsesdatoer
  1. Åbn Google Play Butik Google Play på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tjek, om du er logget ind på den rigtige Google-konto.
  3. Tryk på menuen menuenog så Abonnementer.
Skift betalingsmetode for et abonnement

Når dit abonnement fornys, bruges den samme betalingsmetode, som da du købte abonnementet. Abonnementer kan blive fornyet 24 timer inden starten af hver abonnementsperiode.

Sådan skifter eller opdaterer du den betalingsmetode, der anvendes:

1. Åbn Google Play Butik Google Play på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tjek, om du er logget ind på den rigtige Google-konto.
  3. Tryk på menuen menuenog så Abonnementer.
  4. Find det abonnement, du vil opdatere.
  5. Vælg blandt følgende muligheder:
    • Tryk på Administrer, hvis det drejer sig om aktive abonnementer.
    • Hvis du vil rette din betalingsmetode, skal du trykke på Opdater.
  6. Følg vejledningen for at opdatere din betalingsmetode.

Hvis din betalingsmetode afvises, eller der ikke er tilstrækkelige pengemidler, opsiges dit abonnement muligvis. Tilføj en alternativ betalingsmetode, eller konfigurer dit abonnement igen.

Skift abonnementfrekvens
  1. Åbn Google Play Butik Google Play på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tjek, om du er logget ind på den rigtige Google-konto.
  3. Tryk på menuen menuenog så Abonnementer.
  4. Vælg det pågældende abonnement.
  5. Tryk på Administrer og så Skift abonnement.

Hvis "Skift abonnement" ikke vises, kan dit abonnement muligvis ikke ændres i den pågældende app.