Sånn kan du øke og sjekke Google Play-saldoen din

Google Play-saldoen din er penger du kan bruke til å kjøpe apper, spill og digitalt innhold på Google Play. Sånn kan du øke saldoen din:

Du kan ikke dele eller overføre innhold mellom kontoer på Google Play – selv om du eier begge kontoene. Hvis du har flere kontoer på enheten din, må du sørge for at du logger på kontoen du vil bruke, før du kjøper noe.

Disse Google Play-produktene kan ikke refunderes eller overføres, med mindre det er pålagt ved lov (for eksempel tilknyttet kontoene til mindreårige brukere):

• Play-gavekort
  • Forhåndsbetalt Play-saldo
    • Påfylling av kontanter
  • Play-kampanjesaldo

Google Play-gavekort kan ikke brukes som familiebetalingsmåte eller for mindreårige brukerkontoer.

Hvis du har kjøpt en app med feil konto, kan du kontakte apputvikleren. Det kan hende utvikleren kan refundere kjøpet, så du kan kjøpe varen på nytt med den riktige kontoen.

Tips: Du kan dele apper og digitalt innhold med familien din via Google Play familiebibliotek.

Finn ut hva du kan kjøpe på Google Play

Slik legger du til penger eller kreditt i Google Play-saldoen din

Løs inn gavekort

Når du løser inn gavekort, økes Google Play-saldoen din med beløpet på gavekortet.

Legg til penger fra en dagligvarebutikk

Du kan gå til en dagligvarebutikk og legge til penger i Google Play-saldoen din. Sjekk om dette er tilgjengelig i landet du er i.

Merk: Nærbutikken kan belaste tilleggsgebyrer for å legge til penger i Google Play-saldoen din.

Løs inn Play-poeng mot Play-saldo

Finn ut mer om hvordan du løser inn Play-poeng mot Play-saldo.

Slik sjekker du Google Play-saldoen din

1. Åpne Google Play-appen Google Play.
  2. Trykk på profilikonet øverst til høyre.
  3. Trykk på Betalinger og abonnementer og så Betalingsmåter og så Google Play-saldo.

Se hva du kan kjøpe

Relatert artikkel

Finn ut hvordan du kan endre betalingsmåten din.