Google Play ‑saldon lisääminen ja tarkistaminen

Google Play ‑saldo tarkoittaa saldoa, jolla voit ostaa sovelluksia, pelejä ja digitaalista sisältöä Google Playsta. Voit lisätä saldosi määrää

Et voi siirtää sisältöä tilien välillä Google Playssa, vaikka olisit molempien tilien omistaja. Jos laitteellasi on useita tilejä, varmista, että kirjaudut sisään haluamallasi tilillä ennen ostoksen suorittamista loppuun.

Jos olet ostanut sovelluksen väärällä tilillä, ota yhteyttä sovelluksen kehittäjään. Ostos voidaan ehkä hyvittää, jolloin voit ostaa sen uudelleen oikealla tilillä.

Huom. Voit jakaa sovelluksia ja digitaalista sisältöä perheesi kanssa, jos käytät Google Play Koko perheen kirjastoa

Katso, mitä voit ostaa Google Playsta

Google Play ‑saldon lisääminen

Lahjakortin lunastaminen

Kun lunastat lahjakortin, sen määrä lisätään Google Play ‑saldoosi.

Rahan lisääminen lähikaupassa

Voit hankkia lisää Google Play ‑saldoa lähikaupasta. Tarkista, onko tämä käytettävissä maassasi

Huom. Lähikauppa voi veloittaa lisämaksuja rahan lisäämisestä Google Play ‑saldoosi.

Google Play ‑saldon tarkistaminen

1. Avaa Google Play Kauppa ‑sovellus Google Play Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Valitse Valikko Valikkoja sitten Maksutavat.

Mitä voit ostaa

Aiheeseen liittyvä artikkeli

Katso, miten voit muuttaa maksutapaasi.