Sådan føjer du beløb til og ser din Google Play-saldo

Din Google Play-saldo er kredit, du kan bruge til at købe apps, spil og digitalt indhold i Google Play. Sådan indsætter du penge for at fylde din saldo op:

Det er ikke muligt at dele eller overføre indhold mellem konti i Google Play, selv hvis du ejer begge konti. Hvis du har flere konti på din enhed, skal du sørge for at logge ind på den konto, du vil bruge, inden du gennemfører dit køb.

Disse Google Play-produkter kan ikke refunderes eller overføres, medmindre lovgivningen kræver det (f.eks. på mindreåriges brugerkonti):

• Gavekort til Google Play
  • Forudbetalt Play-saldo
    • Optankning af kontantbeløb
  • Play-kampagnesaldo

Gavekort til Google Play er ikke kvalificerede til at blive brugt som familiens betalingsmetode eller på mindreåriges konti.

Hvis du har købt en app på den forkerte konto, kan du kontakte appudvikleren. Udvikleren kan muligvis refundere dit køb, så du kan købe appen igen på den konto, du ville bruge.

Tip! Du kan dele apps og digitalt indhold med din familie via Google Play Familiesamling.

Se, hvad du kan købe i Google Play

Sådan føjer du penge eller kredit til din Google Play-saldo

Indløs et gavekort

Når du indløser et gavekort, føjes gavekortets beløb til din Google Play-saldo.

Tilføj kontanter fra en nærbutik

Du kan gå til en nærbutik og føje kontanter til din Google Play-saldo. Tjek, om dette er muligt i dit land.

Bemærk! Nærbutikken opkræver muligvis yderligere gebyrer for at føje kontanter til din Google Play-saldo.

Indløs Play-point til Play-kredit

Få flere oplysninger om, hvordan du indløser dine Play-point til Play-kredit.

Se, hvordan du tjekker din Google Play-saldo

1. Åbn Google Play-appen Google Play.
  2. Tryk på profilikonet øverst til højre.
  3. Tryk på Betalinger og abonnementer og derefter Betalingsmetoder og derefter Google Play-saldo.

Se, hvad du kan købe

Relateret artikel

Se, hvordan du ændrer din betalingsmetode.