Rapportér problemer med innhold eller brudd på innholdsretningslinjene

Gi beskjed til teamet vårt hvis du oppdager en app du mener bryter med programretningslinjene for Google Play-utviklere.

Her forklarer vi hvordan du kan gi oss beskjed hvis du kommer over upassende innhold, kommentarer og anmeldelser på Google Play. Vi tar slike rapporter svært alvorlig.

Merk apper, spill eller musikk som upassende

Vi går gjennom innhold som er merket av brukere, for å se etter seksuelt innhold, hatsk innhold, falske identiteter og andre brudd på distribusjonsavtalen for utviklere (se også retningslinjesenteret vårt for utviklere).

Apper og spill

Gi oss beskjed hvis du oppdager apper eller spill som ikke følger programretningslinjene for Google Play-utviklere

1. Åpne Google Play Butikk-appen Google Play.
  2. Gå til detaljsiden for en app eller et spill.
  3. Trykk på Mer Merog så Merk som upassende.
  4. Velg en årsak.
  5. Trykk på Send inn.

Legg ut offentlige anmeldelser

Hvis du vil gi tilbakemelding om appen til andre brukere, kan du også legge ut en offentlig anmeldelse i Google Play-butikken. Finn ut hvordan du legger ut anmeldelser

Musikk

Gi oss beskjed hvis du oppdager musikk som ikke følger retningslinjene for innhold og atferd i Google Musikk.

1. Åpne Google Play Butikk-appen Google Play.
  2. Gå til detaljsiden for et album eller spor.
  3. Trykk på Mer Merog så Merk som upassende.
  4. Velg en årsak.
  5. Trykk på Send inn.

Legg ut offentlige anmeldelser

Du kan også legge ut offentlige anmeldelser i Google Play-butikken for å gi tilbakemelding til utviklerne og informere andre brukere. Finn ut hvordan du legger ut anmeldelser

Rapportér problemer med innhold for barn

Vi gjør vårt beste for å sørge for at alt innhold med familiestjerne gjennomgås nøyere og at det har en passende aldersgrense.

Hvis du finner upassende innhold, si fra til oss.

Rapportér kommentarer og anmeldelser

Gi beskjed til oss hvis du oppdager kommentarer eller anmeldelser som ikke følger retningslinjene for kommentarer.

Svar fra utviklere av Android-apper

Utviklere kan svare på kommentarer eller vurderinger offentlig. Gi oss beskjed hvis du har fått et svar fra en utvikler som ikke følger retningslinjene for kommentarer fra utviklere.

1. I e-posten du fikk med svar fra utvikleren, klikk på Rapportér utviklerens svar.
  2. Fyll ut skjemaet Rapportér et upassende svar fra en utvikler. Sørg for at du inkluderer en direktelink til den upassende kommentaren samt utviklerens navn og et kort sammendrag.

Rapportér upassende kommentarer og anmeldelser

1. Åpne Google Play Butikk-appen Google Play.
  2. Finn kommentaren eller anmeldelsen du vil rapportere.
  3. Trykk på Mer Mer og så Upassende.