Een app of review markeren op Google Play

Als je een probleem met een app of review op Google Play vindt, kun je dit melden aan ons team via de onderstaande opties. We nemen je feedback zeer serieus en stellen je hulp bij het verbeteren van de Google Play-functionaliteit zeer op prijs.

Feedback geven over een app

Je kunt een app op Google Play markeren als je een probleem tegenkomt. Lees de onderstaande opties voor meer informatie over de typen problemen die we beoordelen.
Een app markeren op Google Play
Als je ontevreden bent over een app op Google Play, kun je deze markeren.

Een app markeren

1. Open de Google Play-app Google Play.
  2. Ga naar de detailpagina van een app of game.
  3. Tik op Meer Meer en dan Markeren als ongepast.
  4. Kies een reden.
  5. Tik op Indienen.

Tip: Als je feedback over de app wilt geven aan andere gebruikers, kun je een openbare review achterlaten op Google Play. Meer informatie over reviews

Een app melden die het Google Play-beleid voor ontwikkelaars schendt
Als je denkt dat een app ons Programmabeleid voor ontwikkelaars schendt, kun je de app melden.
Een app melden vanwege illegale content
Als je denkt dat een app je rechten of de toepasselijke wetgeving schendt, kun je dit melden.

Feedback geven over een review

Je kunt feedback geven over een reactie of review van een andere Google Play-gebruiker. Hieronder vind je meer informatie over de feedbackopties. Meer informatie over hoe we app-reviews verwerken

Een reactie of review markeren
  1. Open de Google Play-app Google Play.
  2. Zoek de reactie of review die je wilt markeren.
  3. Tik op Meer Meer en dan Markeren als ongepast.
Tip: We sturen je misschien geen persoonlijke reactie, maar kunnen je feedback nog steeds gebruiken om Google Play te verbeteren.
Ontwikkelaarsreacties melden

Ontwikkelaars kunnen openbaar reageren op reacties of reviews. Volg deze stappen als je denkt dat je een reactie hebt gekregen die niet voldoet aan het Beleid voor ontwikkelaars voor het posten van reacties:

1. Klik op Ontwikkelaarsreactie melden in de e-mail met de ontwikkelaarsreactie die je hebt gekregen.
  2. Vul dit formulier in. Vermeld daarbij de rechtstreekse link naar de relevante reactie van de ontwikkelaar, de naam van de ontwikkelaar en een korte samenvatting.