Sovelluksesta tai arvostelusta ilmoittaminen Google Playssa

Jos löydät sovellukseen tai arvosteluun liittyvän ongelman Google Playsta, voit tehdä siitä ilmoituksen tiimillemme alla olevilla vaihtoehdoilla. Otamme palautteen hyvin vakavasti, ja arvostamme apuasi Google Playn käyttökokemuksen parantamisessa.

Palautteen antaminen sovelluksesta

Jos löydät ongelman Google Playssa olevasta sovelluksesta, voit tehdä siitä ilmoituksen. Lue alla olevista ilmoitusvaihtoehdoista, millaisia ongelmia tarkistamme.
Google Playssa olevasta sovelluksesta ilmoittaminen
Jos et ole tyytyväinen Google Playsta löytämääsi sovellukseen, voit ilmoittaa siitä.

Sovelluksesta ilmoittaminen

1. Avaa Google Play ‑sovellus Google Play.
  2. Siirry sovelluksen tai pelin tietosivulle.
  3. Valitse Lisää Lisää ja sitten Merkitse sopimattomaksi.
  4. Valitse syy.
  5. Valitse Lähetä.

Vinkki: Jos haluat antaa muille käyttäjille palautetta sovelluksesta, voit jättää julkisen arvostelun Google Playssa. Lue lisää arvosteluista

Google Playn kehittäjäkäytäntöä rikkovasta sovelluksesta ilmoittaminen Laitonta sisältöä sisältävästä sovelluksesta ilmoittaminen
Jos uskot sovelluksen rikkovan oikeuksiasi tai sovellettavia lakeja, voit tehdä siitä ilmoituksen.

Palautteen antaminen arvostelusta

Voit antaa palautetta kommentista tai arvostelusta, jonka on tehnyt toinen Google Playn käyttäjä. Lue lisää palautevaihtoehdoista alta. Lue lisää siitä, miten käsittelemme sovellusarvosteluita.

Kommentista tai arvostelusta ilmoittaminen
  1. Avaa Google Play ‑sovellus Google Play.
  2. Etsi kommentti tai arvostelu, josta haluat tehdä ilmoituksen.
  3. Valitse Lisää Lisää ja sitten Merkitse sopimattomaksi.
Vinkki: Emme ehkä lähetä sinulle henkilökohtaista vastausta, mutta voimme silti käyttää palautettasi Google Playn käyttökokemuksen parantamiseen.
Kehittäjän kommenteista ilmoittaminen

Kehittäjät voivat vastata kommentteihin ja arvosteluihin julkisesti. Seuraa näitä ohjeita, jos uskot saaneesi vastauksen, joka ei noudata kehittäjien kommentointisääntöjä:

1. Klikkaa kehittäjän vastauksesta saamastasi sähköpostista Tee ilmoitus kehittäjän vastauksesta.
  2. Täytä tämä lomake. Muista lisätä suora linkki kehittäjän kommenttiin, kehittäjän nimi ja lyhyt yhteenveto.

Android Tietokone