Sisältöongelmista tai rikkomuksista ilmoittaminen

Ilmoita Google Play ‑tiimille, jos uskot jonkin sovelluksen rikkovan Google Play ‑kehittäjien ohjelmasääntöjä.

• Jos haluat tehdä ilmoituksen sovelluksesta, jonka uskot loukkaavan tavaramerkkiä tai tekijänoikeutta, käy oikeudellisten poistopyyntöjen sivullamme.
  • Jos haluat pyytää hyvitystä tai tarvitset apua sovelluksen lataamisessa, käyttämisessä tai poistamisessa, siirry Hyvityksen saaminen Google Playssa ‑artikkeliin.

Näin voit ilmoittaa meille sopimattomasta sisällöstä, kommenteista ja arvosteluista Google Playssa. Suhtaudumme kaikkiin ilmoituksiin vakavasti.

Sopimattomasta sovelluksesta, pelistä tai musiikista ilmoittaminen

Tarkastamme käyttäjien ilmoittaman sisällön seksuaalisen tai vihamielisen sisällön, toisena henkilönä esiintymisen ja muiden kehittäjien jakelusopimuksen rikkomusten varalta (voit myös käydä kehittäjien käytäntökeskuksessa).

Sovellukset ja pelit

Ilmoita meille, jos huomaat sovelluksen tai pelin, joka ei noudata Google Play ‑kehittäjien ohjelmasääntöjä.

1. Avaa Google Play Kauppa ‑sovellus Google Play.
  2. Siirry sovelluksen tai pelin tietosivulle.
  3. Valitse Lisää Lisää ja sitten Merkitse sopimattomaksi.
  4. Valitse syy.
  5. Valitse Lähetä.

Julkisen arvostelun kirjoittaminen

Jos haluat antaa palautetta sovelluksesta muille käyttäjille, voit myös jättää julkisen arvostelun Google Play Kauppaan. Lue lisää arvostelun kirjoittamisesta

Musiikki

Ilmoita meille, jos huomaat musiikkia, joka ei noudata Google Musiikin sisältö- ja toimintakäytäntöä.

1. Avaa Google Play Kauppa ‑sovellus Google Play.
  2. Siirry kappaleen tai albumin tietosivulle.
  3. Valitse Lisää Lisää ja sitten Merkitse sopimattomaksi.
  4. Valitse syy.
  5. Valitse Lähetä.

Julkisen arvostelun kirjoittaminen

Voit myös kirjoittaa julkisen arvostelun Google Play Kauppaan, jos haluat antaa palautetta kehittäjälle ja kertoa kokemuksestasi muille käyttäjille. Lue lisää arvostelun kirjoittamisesta

Lapsille tarkoitetun sisällön ongelmista ilmoittaminen

Teemme parhaamme varmistaaksemme, että kaikki tähdellä merkitty sisältö tarkistetaan huolellisemmin ja on lapsille sopivaa.

Jos huomaat sopimatonta sisältöä, ilmoita siitä meille.

Sopimattomista arvosteluista ja kommenteista ilmoittaminen

Ilmoita meille, jos huomaat kommentin tai arvostelun, joka ei noudata Kommenttisääntöjä.

Android-sovellusten kehittäjien vastaukset

Kehittäjät voivat vastata suoraan kaikkiin kommentteihin ja arvosteluihin. Ilmoita meille, jos olet saanut kehittäjältä vastauksen, joka ei noudata Kehittäjien kommenttisääntöjä.

1. Klikkaa saamastasi sähköpostista Tee ilmoitus kehittäjän vastauksesta.
  2. Täytä lomake, jolla voit tehdä ilmoituksen kehittäjän vastauksesta. Lisää lomakkeeseen suora linkki loukkaavaan kehittäjän kommenttiin, kehittäjän nimi ja lyhyt yhteenveto.

Asiattomista arvosteluista ja kommenteista ilmoittaminen

1. Avaa Google Play Kauppa ‑sovellus Google Play.
  2. Etsi kommentti tai arvostelu, josta haluat tehdä ilmoituksen.
  3. Valitse Lisää Lisää ja sitten Sopimaton.