Sådan rapporterer du en app i Google Play Butik

Hvis du finder en app, som du mener overtræder Google Plays programpolitikker for udviklere, kan du rapportere appen til Google Play.

Du kan også rapportere upassende indhold, kommentarer og anmeldelser i Google Play. Vi tager dine rapporter meget alvorligt.

Hvis du vil anmode om refusion af en app eller have hjælp til at downloade, bruge eller slette en app, kan du gå til Få en refusion i Google Play.

Sådan rapporterer du upassende apps og spil

Vi gennemgår indhold, der er rapporteret af brugere, for seksuelt indhold, diskriminerende indhold, personefterligning og andre overtrædelser af vores distributionsaftale for udviklere (du kan også gå til vores politikcenter for udviklere).

Giv os besked, hvis du ser en app eller et spil, der er i strid med programpolitikken for udviklere i Google Play.

1. Åbn appen Google Play Butik Google Play.
  2. Gå til appens eller spillets infoside.
  3. Tryk på Mere Mere og derefter Rapportér som upassende.
  4. Vælg en årsag.
  5. Tryk på Send.
Tip! Hvis du vil give feedback om appen til andre brugere, kan du også skrive en offentlig anmeldelse i Google Play Butik. Se, hvordan du skriver en anmeldelse.

Sådan rapporterer du problemer med indhold til familier

Vi gør vores bedste for at sikre, at indhold med en familiestjerne gennemgås grundigere og er alderspassende.

Hvis du finder upassende indhold, må du meget gerne give os besked.

Sådan rapporterer du kommentarer og anmeldelser i Play Butik

Giv os besked, hvis du ser en kommentar eller en anmeldelse, der er i strid med politikken vedrørende indlæg.

Svar fra Android-appudviklere

Udviklere kan svare offentligt på kommentarer eller anmeldelser. Giv os besked, hvis du har modtaget et svar fra en udvikler, der er i strid med politikken vedrørende indlæg fra udviklere.

1. Klik på Rapportér svar fra udvikler i den mail, du har modtaget i forbindelse med udviklerens svar.
  2. Udfyld formularen Rapportér et upassende svar fra en udvikler. Angiv et direkte link til den upassende kommentar fra udvikleren, udviklerens navn samt en kort beskrivelse.

Rapportér upassende kommentarer og anmeldelser

1. Åbn appen Google Play Butik Google Play.
  2. Find den kommentar eller anmeldelse, du vil rapportere.
  3. Tryk på Mere Mere og derefter Upassende.

Rapportér krænkelse af varemærke eller ophavsret

Du kan rapportere en app, som du mener krænker et varemærke eller ophavsret, ved at gå til vores side til juridiske anmodninger om fjernelse.