Rapportér problemer eller overtrædelser i forbindelse med indhold

Giv vores team besked, hvis du finder en app, som du mener overtræder vores programpolitikker for udviklere i Google Play.

Nedenfor kan du se, hvordan du giver os besked, hvis du finder upassende indhold, kommentarer og anmeldelser i Google Play. Vi tager dine rapporter meget alvorligt.

Rapportér apps, spil eller musik som upassende

Vi gennemgår indhold, der er rapporteret af brugere, for seksuelt indhold, diskriminerende indhold, personefterligning og andre overtrædelser af vores distributionsaftale for udviklere (du kan også gå til vores politikcenter for udviklere).

Apps og spil

Giv os besked, hvis du ser en app eller et spil, der er i strid med programpolitikken for udviklere i Google Play.

1. Åbn appen Google Play Butik Google Play.
  2. Gå til appens eller spillets infoside.
  3. Tryk på Mere Mere og derefter Rapportér som upassende.
  4. Vælg en årsag.
  5. Tryk på Send.

Skriv en offentlig anmeldelse

Hvis du vil give feedback om appen til andre brugere, kan du også skrive en offentlig anmeldelse i Google Play Butik. Se, hvordan du skriver en anmeldelse.

Musik

1. Åbn appen Google Play Butik Google Play.
  2. Gå til albummets eller nummerets infoside.
  3. Tryk på Mere Mere og derefter Rapportér som upassende.
  4. Vælg en årsag.
  5. Tryk på Send.

Skriv en offentlig anmeldelse

Du kan også skrive en offentlig anmeldelse i Google Play Butik for at give feedback til udvikleren og informere andre brugere. Se, hvordan du skriver en anmeldelse.

Rapportér problemer med indhold til familier

Vi gør vores bedste for at sikre, at indhold med en familiestjerne gennemgås grundigere og er alderspassende.

Hvis du finder upassende indhold, må du meget gerne give os besked.

Rapportér kommentarer og anmeldelser

Giv os besked, hvis du ser en kommentar eller en anmeldelse, der er i strid med politikken vedrørende indlæg.

Svar fra Android-appudviklere

Udviklere kan svare offentligt på kommentarer eller anmeldelser. Giv os besked, hvis du har modtaget et svar fra en udvikler, der er i strid med politikken vedrørende indlæg fra udviklere.

1. Klik på Rapportér svar fra udvikler i den mail, du har modtaget i forbindelse med udviklerens svar.
  2. Udfyld formularen Rapportér et upassende svar fra en udvikler. Angiv et direkte link til den upassende kommentar fra udvikleren, udviklerens navn samt en kort beskrivelse.

Rapportér upassende kommentarer og anmeldelser

1. Åbn appen Google Play Butik Google Play.
  2. Find den kommentar eller anmeldelse, du vil rapportere.
  3. Tryk på Mere Mere og derefter Upassende.