Løs problemer med å laste ned én app

Hvis du har problemer med å laste ned én app, inneholder denne artikkelen avanserte feilsøkingstrinn som kan bidra til å løse dette problemet. Før du prøver disse avanserte trinnene, anbefaler vi at du prøver å løse problemer med nedlasting av apper ved å bruke grunnleggende feilsøkingstrinn.

Feilsøk problemer med bare én app

Prøv disse trinnene hvis du har problemer med å laste ned en bestemt app.

Sjekk om appen er tilgjengelig for enheten din
  1. Åpne Google Play Butikk-appen Google Play.
  2. Finn og trykk på appen du vil laste ned.
  3. På appsiden står det om appen er tilgjengelig for enheten din.
    • Hvis den ikke er tilgjengelig, kan du ikke laste den ned.
Avinstaller appen og installer den på nytt
  1. Åpne Google Play Butikk-appen Google Play.
  2. Trykk på profilikonet øverst til høyre.
  3. Trykk på Administrer apper og enheter og så Administrer.
  4. Trykk på navnet på appen du vil slette og så Avinstaller.
  5. For å installere den på nytt, trykk på Installer eller Slå på.

Hvis du fortsatt ikke kan laste ned appen, kan du prøve feilsøkingsveiledningen nedenfor.

Avinstaller Play Butikk-oppdateringer og installer dem på nytt

Slik avinstallerer du oppdateringer for Play Butikk-appen:

1. Finn Google Play Butikk-appen på start- eller appskjermen på enheten.
  2. Trykk og hold Google Play Butikk-appen Google Play.
  3. Trykk på Appinformasjon.
  4. Øverst til høyre trykker du på Mer Mer og så Avinstaller oppdateringer.
  5. Gå gjennom informasjonen, og trykk på OK.

Slik installerer du oppdateringer for Play Butikk-appen på nytt:

1. Åpne Google Play Butikk-appen Google Play.
  2. Trykk på profilbildet øverst til høyre.
  3. Trykk på Innstillinger og så Om.
  4. Under «Play Butikk-versjon» trykker du på Oppdater Play Butikk.

Få mer hjelp

Hvis trinnene ovenfor ikke fungerte, kan du bruke linken nedenfor for å se mer avanserte feilsøkingstrinn.