Yhden sovelluksen latausongelmien korjaaminen

Jos yhden sovelluksen lataamisessa on ongelmia, tämä artikkeli sisältää vianetsintäohjeita, joiden avulla voit ratkaista ongelman. Ennen kuin kokeilet näitä lisävaiheita, suosittelemme, että yrität korjata sovellusten latausongelmat perustason vianetsintäohjeiden avulla.

Yksittäisen sovelluksen ongelmanratkaisu

Kokeile näitä ohjeita, jos sinulla on ongelmia tietyn sovelluksen lataamisessa.

Sovelluksen saatavuuden tarkistaminen
  1. Avaa Google Play Kauppa ‑sovellus Google Play.
  2. Valitse ladattava sovellus.
  3. Sovelluksen sivulla kerrotaan, onko sovellus saatavilla laitteellesi.
    • Jos se ei ole saatavilla, et voi ladata sitä.
Sovelluksen poistaminen ja asentaminen uudelleen
  1. Avaa Google Play Kauppa ‑sovellus Google Play.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaketta.
  3. Valitse Ylläpidä sovelluksia ja laitteita ja sitten Hallinnoi.
  4. Valitse sovellus, jonka haluat poistaa ja sitten Poista.
  5. Asenna se uudelleen valitsemalla Asenna tai Ota käyttöön.

Jos sovelluksen lataaminen ei vieläkään onnistu, kokeile alla olevia ongelmanratkaisuohjeita.

Google Play Kaupan päivityksien poistaminen ja uudelleen asentaminen

Näin poistat Play Kauppa ‐sovelluspäivitykset:

1. Etsi Google Play Kauppa ‐sovellus laitteen aloitusnäytöltä tai sovellusnäytöltä.
  2. Kosketa Google Play Kauppa ‐sovellusta Google Play pitkään.
  3. Valitse Sovelluksen tiedot .
  4. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää ja sitten Poista päivitykset.
  5. Tarkista tiedot ja valitse OK.

Play Kauppa ‐sovelluksen päivitysten asentaminen uudelleen:

1. Avaa Google Play Kauppa ‑sovellus Google Play.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaa.
  3. Valitse Asetukset ja sitten Tietoja.
  4. Valitse Play Kaupan versio ‐kohdasta Päivitä Play Kauppa.

Lisäohjeita

Jos yllä olevista ohjeista ei ollut apua, katso lisää vianetsintäohjeita alla olevasta linkistä.