Abonneren met doorlopende deelnamevereisten

De app-ontwikkelaar bepaalt of je in aanmerking komt en blijft komen voor deze typen abonnementen. De ontwikkelaar kan bijvoorbeeld vóór elke verlenging opnieuw verifiëren of je in aanmerking komt voor een studentenabonnement met korting door te bevestigen dat je nog bent ingeschreven bij een in aanmerking komende onderwijsinstelling. In sommige gevallen moet je misschien actie ondernemen om de ontwikkelaar te laten verifiëren dat je in aanmerking komt. Als je niet meer in aanmerking komt, wordt je abonnement bij de volgende verlenging automatisch overgezet naar het abonnement dat door de ontwikkelaar is opgegeven. Dit betekent dat de prijs en de voordelen van je abonnement kunnen veranderen.

Je krijgt vóór de aanpassing een e-mail van Google Play om je op de hoogte te stellen van je nieuwe abonnement en prijs. Je kunt het abonnement altijd zonder extra kosten opzeggen in het gedeelte Abonnementen op Google Play. Kom meer te weten over hoe je abonnementen op Google Play opzegt. Neem contact op met de ontwikkelaar als je vragen hebt over de abonnementsvoorwaarden, een abonnementswijziging, of twijfelt of je in aanmerking komt.