Abonneren op content via Google

U kunt zich rechtstreeks abonneren op online content van bepaalde kranten en tijdschriften via een browser op uw mobiele apparaat of op uw computer.

Een abonnement activeren via Google

Als u content leest waarvoor een abonnement is vereist, selecteert u Abonneren via je Google-account of Abonneren via Google om een abonnement te starten. U wordt mogelijk gevraagd om een abonnementsaanbieding te kiezen en uw betaalmethode en factuuradres te bevestigen.

Een bestaand abonnement toevoegen aan uw Google-account

Als u al een abonnement heeft maar wordt gevraagd om u te abonneren in een Google-product zoals Kiosk of Zoeken, selecteert u Al geabonneerd? en logt u in met het e-mailadres dat u heeft gebruikt om het abonnement aan te schaffen. Mogelijk ziet u de optie om uw abonnement toe te voegen aan uw Google-account, zodat u overal waar u op uw Google-account bent ingelogd de abonnementscontent kunt bekijken.

U kunt ook digitale versies van uw abonnementen op gedrukte publicaties toevoegen op Google Play of in de Kiosk-app.

U kunt al uw gelinkte abonnementen bekijken in 'Mijn account'. Onder abonnementen kunnen Google-producten, externe services en services in de Play Store vallen.

Een gelinkt abonnement verwijderen

Als u niet wilt dat Google op de hoogte is van een abonnement, gaat u naar Abonnementen en selecteert u Link verwijderen.

Uw abonnement wordt niet geannuleerd of gewijzigd. U ziet echter geen personalisatie meer op basis van uw abonnementen voor Google-producten.

Abonnementen in zoekresultaten

Mogelijk wordt content van uw gekoppelde abonnementen weergegeven in uw zoekresultaten van Google. U kunt dit uitschakelen in Zoekinstellingen.

Gerelateerde content: