Jatkuvista kelpoisuusvaatimuksista riippuva tilaus

Sovelluskehittäjä määrittelee, täyttyvätkö näiden tilaussopimustyyppien alustavat ja jatkuvat kelpoisuusvaatimukset. Kehittäjä voi esimerkiksi vahvistaa kelpoisuutesi opiskelija-alennukseen ennen jokaista uusimista varmistamalla, että olet edelleen rekisteröityneenä ehdot täyttävään oppilaitokseen. Joissakin tapauksissa sinun on ehkä vahvistettava kehittäjälle, että täytät ehdot. Jos kelpoisuutesi päättyy, tilauksesi muuttuu seuraavan uusimisen yhteydessä automaattisesti kehittäjän määrittämäksi paketiksi. Tämä tarkoittaa sitä, että hinta ja tilauksesi sisältämät edut voivat muuttua.

Saat Google Playlta etukäteen sähköpostin uudesta paketista ja hinnasta. Voit perua tilauksen milloin tahansa ilman lisäkustannuksia Google Playn Tilaukset-kohdasta. Katso, miten voit perua tilauksia Google Playssa. Jos sinulla on kysyttävää kelpoisuudesta, paketin ehdoista tai paketin muutoksesta, ota yhteyttä kehittäjään.