Løs problemer med indløsning af et gavekort

Google Play-gavekort kan indløses som kreditbeløb, der føjes til din Google Play-saldo. Du kan bruge din saldo til at købe indhold i Google Play.

Hvis du oplever problemer, når du forsøger at indløse en kampagne:

• Sørg for, at det er et gavekort til Google Play. Vi accepterer ikke andre typer gavekort.
  • Sørg for, at du har angivet den korrekte kode. Undlad at bruge mellemrum eller tankestreger.

Almindelige problemer med gavekort

Koden på gavekortet kan ikke læses

Start med at scanne dit gavekort:

1. Åbn Google Play-appen Google Play på din Android-telefon.
  2. Tryk på profilikonet øverst til højre.
  3. Tryk på Betalinger og abonnementer og derefter Indløs gavekode.
  4. Tryk på Scan gavekort.

Hvis du ikke kan læse din kode, kan du kontakte vores supportteam for at få hjælp. Du skal bruge følgende, når du kontakter os:

• Et billede af kortets bagside: Kortets serienummer skal være synligt.
  • Din kvittering: Vi skal bruge din kvittering.
Koden er ugyldig, eller indtastningen er forkert

Start med at scanne dit gavekort:

1. Åbn Google Play-appen Google Play på din Android-telefon.
  2. Tryk på profilikonet øverst til højre.
  3. Tryk på Betalinger og abonnementer og derefter Indløs gavekode.
  4. Tryk på Scan gavekort.

Hvis du ikke kan scanne dit gavekort, kan du indtaste koden manuelt. Sørg for at indtaste koden korrekt. Undlad at bruge mellemrum eller bindestreger, når du indtaster koden, og tjek, at du angiver de korrekte bogstaver.

Hvis gavekortet stadig ikke virker, er det muligvis ikke aktiveret. Gavekort, der er købt i fysiske butikker, skal aktiveres af sælgeren ved købet. Google kan ikke aktivere gavekort på vegne af butikken.

• Du kan se, om gavekortet er aktiveret, ved at kontakte den forhandler, hvor du købte kortet, eller den virksomhed, der har udstedt koden.
  • Hvis butikken bekræfter, at kortet er aktiveret, og du stadig får en fejlmeddelelse, kan du kontakte os for at få hjælp.
Koden er allerede blevet indløst

Hvis du får en fejlmeddelelse, der fortæller dig, at din kode allerede er indløst, kan koden ikke indløses igen. Kreditten bør kunne ses på din Google Play-saldo. Se, hvordan du tjekker din Google Play-saldo.

Hvis du ikke kan finde kreditten:

• Sørg for, at du er logget ind på den konto, du brugte, da du indløste koden. Se, hvordan du skifter konto.
  • Tjek, om venner eller familiemedlemmer, som har haft adgang til koden, har indløst den.

Af sikkerhedshensyn og for at beskytte personlige oplysninger kan vi ikke dele oplysninger om den Google-konto, der blev brugt til at indløse et gavekort.

Din Google Play-saldo har nået sin grænse

Der er grænser for den samlede værdi af din Google Play-saldo. Du kan ikke indløse en kampagne, hvis værdien af den får din saldo til at overstige grænsen i dit land.

Sådan indløser du kampagnen:

1. Brug noget af din saldo.
  2. Vent 24 timer.
  3. Prøv at indløse koden igen.
Andre fejl med gavekort
Fejlmeddelelse Løsning
"Koden kunne ikke indløses. Koden kan kun bruges i [land/område]. Se servicevilkårene for gavekort."

Du skal være bosiddende i det land, hvor kampagnen tilbydes. Bekræft, at betalingsmetoden stemmer overens med dit hjemland.

I nogle tilfælde skal du være i det pågældende land eller område. Hvis du for nylig er flyttet til et andet land, skal du muligvis ændre dit land i Google Play.

Du kan få flere oplysninger i servicevilkårene for gavekort til og forudbetalt saldo i Google Play.
"Vi skal bruge flere oplysninger for at kunne indløse dit gavekort. Send os flere oplysninger." Indsend denne formular, så vi kan undersøge problemet.
"Der er et problem med koden. Prøv en anden, eller få flere oplysninger." Indsend denne formular, så vi kan undersøge problemet.
"Dit gavekort kan ikke indløses på grund af et problem med din konto". Du skal muligvis bekræfte og opdatere dine oplysninger. Se, hvordan du løser problemer med betalinger.
"Før du kan føje penge til din Google Play-konto, skal du bekræfte din identitet."

Se, hvordan du opdaterer og bekræfter din identitet og dine skatteoplysninger.

Hvis din identitet ikke kan bekræftes, mister du muligvis adgang til din Google Play-saldo.