Stel probleme met gebruik van 'n geskenkbewys reg

Google Play-geskenkbewyse kan vir krediet in die vorm van Google Play-saldo gebruik word. Jy kan jou saldo gebruik om inhoud op Google Play te koop.

As jy sukkel wanneer jy probeer om 'n promosie te gebruik:

• Maak seker dat dit 'n Google Play-geskenkbewys is. Ons kan nie ander soorte geskenkbewyse aanvaar nie.
  • Maak seker dat jy die kode korrek ingetik het. Moenie spasies of aandagstrepe gebruik nie.

Algemene probleme met geskenkbewyse

Kan nie die kode op die geskenkbewys lees nie

Eers moet jy probeer om jou geskenkbewys te skandeer:

1. Maak die Google Play-program Google Play op jou Android-foon oop.
  2. Tik bo regs op die profielikoon.
  3. Tik op Betalings en intekeninge en dan Gebruik geskenkkode.
  4. Tik op Skandeer geskenkbewys.

Kontak ons steundienste vir hulp as jy nie jou kode kan lees nie. Wanneer jy ons kontak, benodig jy:

• 'n Foto van die agterkant van die kaart: Die kaart se reeksnommer moet sigbaar wees.
  • Jou kwitansie: Ons het jou aankoopbewys nodig.
Kode is ongeldig of verkeerd ingetik

Eers moet jy probeer om jou geskenkbewys te skandeer:

1. Maak die Google Play-program Google Play op jou Android-foon oop.
  2. Tik bo regs op die profielikoon.
  3. Tik op Betalings en intekeninge en dan Gebruik geskenkkode.
  4. Tik op Skandeer geskenkbewys.

Jy kan die kode handmatig intik as jy nie jou geskenkbewys kan skandeer nie. Maak seker dat jy die kode korrek ingetik het. Moenie spasies of aandagstrepe gebruik wanneer jy die kode intik nie en maak seker dat jy die korrekte letters intik.

As dit steeds nie werk nie, is jou geskenkbewys dalk nie geaktiveer nie. Geskenkbewyse wat in fisieke winkels gekoop word, moet deur die verkoper geaktiveer word wanneer hulle gekoop word. Google kan nie geskenkbewyse namens die winkel aktiveer nie.

• Kontak die kleinhandelaar waar jy die bewys gekoop het of die maatskappy wat die kode uitgereik het om na te gaan of die geskenkbewys geaktiveer is.
  • Kontak ons vir hulp as die winkel bevestig het dat die kaart geaktiveer is, maar jy kry steeds 'n foutboodskap.
Kode is reeds gebruik

As jy 'n fout kry wat sê jou kode is reeds gebruik, kan jy dit nie weer gebruik nie. Die krediet behoort in jou Google Play-saldo te verskyn. Vind uit hoe om jou Google Play-saldo na te gaan.

As jy nie die krediet kan opspoor nie:

• Maak seker jy is aangemeld by dieselfde rekening as wat jy gebruik het toe jy die kode gebruik het. Vind uit hoe om tussen rekeninge te wissel.
  • Maak seker dat vriende en gesinslede wat dalk toegang tot die kode het, dit nie gebruik het nie.

Om privaatheid- en sekuriteitredes kan ons nie enige inligting deel oor die Google-rekening waar 'n geskenkbewys gebruik word nie.

Jou Google Play-saldo het sy limiet bereik

Daar is limiete vir die totale waarde van jou Google Play-saldo. Jy kan nie 'n promosie gebruik as sy waarde veroorsaak dat jou saldo die limiet vir jou land oorskry nie.

Om die promosie te gebruik:

1. Bestee 'n deel van jou saldo.
  2. Wag 24 uur.
  3. Probeer weer om die kode te gebruik.
Ander foute met geskenkbewyse
Foutboodskap Oplossing
"Kon nie hierdie kode gebruik nie. Hierdie kode kan net in [land/streek] gebruik word. Raadpleeg die diensbepalings vir geskenkbewyse."

Jy moet 'n inwoner wees van die land waar die promosie aangebied word. Bevestig dat die betaalmetode met jou tuisland ooreenstem.

In sommige gevalle moet jy fisiek in die land of streek wees. Jy moet dalk jou Google Play-land verander as jy onlangs na 'n ander land getrek het.

Raadpleeg die Google Play-geskenkbewys en voorafbetaalsaldo se diensbepalings vir meer inligting.
"Ons het meer inligting nodig om jou geskenkbewys te gebruik. Stuur vir ons besonderhede." Dien hierdie vorm in om ons steundienste te help om hierdie kwessie te ondersoek.
"Daar is 'n probleem met daardie kode. Probeer 'n ander een of kom meer te wete." Dien hierdie vorm in om ons steundienste te help om hierdie kwessie te ondersoek.
"Kan weens 'n kwessie met jou rekening nie jou geskenkbewys gebruik nie." Jy moet dalk jou inligting verifieer en opdateer. Vind uit hoe om kwessies met betalings reg te stel.
"Jy moet jou identiteit verifieer voordat ons jou toelaat om saldo by jou Google Play-rekening te voeg."

Vind uit hoe om jou identiteit en belastinginligting op te dateer en te verifieer.

As jou identiteit nie bevestig kan word nie, kan jy toegang tot jou Google Play-saldo verloor.

Verwante hulpbronne