Kan een app of game niet vinden

Als u problemen ondervindt bij het vinden van een app of game op Google Play, volgen hier enkele algemene stappen voor probleemoplossing.

Zoektermen

Controleer of u uw zoekopdracht zonder spel- of typefouten heeft opgegeven. Als u het exacte item dat u zoekt, niet kunt vinden, kan het handig zijn uw zoektermen te wijzigen of ze algemener te maken, omdat uitgevers de naam van een app of game af en toe kunnen wijzigen.

Compatibiliteit

Als een app of game niet wordt weergegeven in uw zoekresultaten, is het mogelijk dat het item niet beschikbaar is in uw land of niet compatibel is met uw apparaat. Ontwikkelaars kunnen hun apps of games beperken tot bepaalde landen, apparaten en serviceproviders.

Beschikbaarheid

In bepaalde gevallen kunnen apps en games door een ontwikkelaar of wegens beleidsredenen worden verwijderd van Google Play. Als een item is verwijderd, kunt u het niet downloaden.

Als u een app zoekt die u eerder heeft gekocht of gedownload, opent u de Google Play Store Google Play Store-app > raakt u het Google Play Store Play Store-pictogram aan > selecteert u Mijn apps > Alle.