Ik kan een app of game niet vinden

Als u een bepaalde app of game niet kunt vinden nadat u op Google Play heeft gezocht, volgen hier enkele algemene stappen voor probleemoplossing.

Eerdere downloads vinden

Als u een app zoekt die u eerder heeft gekocht of gedownload:

Op uw mobiele apparaat
  1. Open de Google Play Store-app Google Play Store.
  2. Tik op het menupictogram Google Play Store Menu Icon > Mijn apps > Alle.
Op Android TV

Ga naar het hoofdmenu Instellingen van uw apparaat > Apps.

Zoektermen

Controleer of u uw zoekopdracht zonder spelfouten of typfouten heeft ingevoerd. Het kan helpen uw zoekwoorden te wijzigen of ze algemener te maken, omdat uitgevers soms de naam van een app of game veranderen.

Compatibiliteit

Als een app of game niet in uw zoekresultaten wordt weergegeven, is het mogelijk dat het item niet beschikbaar is in uw land of niet met uw apparaat werkt. Ontwikkelaars kunnen hun apps of games beperken tot bepaalde landen, apparaten en serviceproviders.

Beschikbaarheid

Sommige apps en games kunnen door een ontwikkelaar of om politieke redenen uit Google Play zijn verwijderd. Als een item is verwijderd, kunt u het niet downloaden.