Apps en digitale inhoud installeren of kopen

U kunt apps, games en digitale inhoud uit de Play Store installeren wanneer u beschikt over een internetverbinding of mobiele gegevensverbinding. Sommige inhoud is gratis en andere kan worden gekocht.

Afhankelijk van het type inhoud dat u heeft gekocht of geïnstalleerd, wordt deze weergegeven in de app Google Play Books, Google Play Games, Google Play Kiosk, Google Play Films of Google Play Music.

Kopen of installeren

1. Voeg een Google-account aan uw apparaat toe als u dit nog niet heeft gedaan.
  2. Open de Google Play Store-app Google Play Store of ga naar Google Play op uw computer.
  3. Selecteer een item.
  4. Tik op Installeren (voor gratis items) of op de prijs van het item.
  5. Volg de instructies op het scherm.

Opmerking: Als u voor het eerst een aankoop doet, wordt u gevraagd een Google Wallet-account te maken.

Houd rekening met het volgende wanneer u een item koopt op Google Play:

• U kunt uw Google-accountinstellingen wijzigen om de taal aan te passen die wordt weergegeven wanneer u Google Play bezoekt op uw computer.
  • Apps zijn bedoeld voor gebruik met ondersteunde Android-apparaten en kunnen niet worden gebruikt op uw computer.
  • Als u apparaten wilt kopen op Google Play, moet u uw computer gebruiken.
  • Bepaalde inhoud is mogelijk niet op alle apparaten beschikbaar.
  • Als u games koopt of downloadt op Android TV, is voor sommige games een gamepad vereist. Deze games worden vermeld onder 'Gamepad' in de Play Store-app.