Apps en digitale content installeren of kopen

U kunt apps, games en digitale inhoud uit de Play Store installeren wanneer u beschikt over een internetverbinding of mobiele gegevensverbinding. Sommige inhoud is gratis en andere kan worden gekocht.

Afhankelijk van het type content dat u heeft gekocht of geïnstalleerd, wordt deze content weergegeven in de app Google Play Boeken, Google Play Games, Google Play Kiosk, Google Play Films of Google Play Muziek.

Installeren of kopen

1. Voeg een Google-account aan uw apparaat toe als u dit nog niet heeft gedaan.
  2. Ga naar Google Play of open de Google Play Store-app Google Play.
  3. Selecteer een item.
  4. Tik op Installeren (voor gratis items) of op de prijs van het item.
  5. Volg de instructies op het scherm. U kunt voor betaalde items uw betaalmethode selecteren of bewerken met de pijl-omlaag Down. Als dit uw eerste aankoop is, wordt uw betaalmethode aan uw Google-account toegevoegd.

Content en beschikbaarheid van taal

• Apps zijn bedoeld voor gebruik met ondersteunde Android-apparaten en kunnen niet worden gebruikt op uw computer.
  • Bepaalde content is mogelijk niet op alle apparaten beschikbaar.
  • Als u games koopt of downloadt op Android TV, is voor sommige games een gamepad vereist. Deze games worden vermeld onder 'Gamepad' in de Play Store-app.
  • U kunt uw Google-accountinstellingen wijzigen om de taal aan te passen die wordt weergegeven wanneer u Google Play bezoekt op uw computer.